מנסה להעמיק...

מנסה להעמיק...../images/Emo168.gif

היי כולם! בזמן האחרון אני מאד רוצה להרחיב את הידע שלי בסגנונות שונים במוזיקה שעד עכשיו היה מצומצם במיוחד... אז החלטתי להתחיל בג'אז אבללללל אין לי מושג מאיפה! אז חשבתי אולי תוכלו לעזור לי, אני מחפשת אומנים ידועים וטובים בתחום, שירים מוכרים, אתרים או משהו כזה, כל דבר שיוביל אותי להכיר את הסגנון הזה.. אז אם אתם יכולים לעזור לי אז בבקשה בבקשה...

seafox

New member
כל מה שצריך לעשות בשביל זה

זה לחפש בפורום.הוא פשוט מפוצץ(!!!) בהמלצות.

Princess Grace

New member
Billie Holiday

אלה פיצג'רלד ולואיס ארמסטרונג. זה בקטע של שירה גם. Miles Davis John Coltrane זה אינסטרומנטל. אני מעדיפה את האינסטרומנטל. אבל גם בילי הולידי טובה מאוד מאוד מאוד. בעיקרון, אני חושבת שאם זו פעם ראשונה שלך, תתחילי מהקטעים על השירה, כי זה יותר קל להתרגל.. מבחינה מוזיקלית.. זה יותר דומה למוזיקה "רגילה.." וקולטריין יורת מורכב מדיוויס. אבל אלה המובחרים (כמובן שבקטעים עם השירה יש גם את דיוק אלינגטון ונט קינג קול.. אבל יש גם את נורה ג'ונס, שהיא עושה ג'אז מודרני מאוד מאוד יפה, ולזה בתור התחלה יהיה לך נורא קל להתחבר..

תודההה

בדיוק שמעתי את השיר שלהם-HEAVEN ונורא התלהבתי!
האמת היא שאני נורא אוהבת שירים אינסטרומטליים רק שלא יצא לי לשמוע הרבה בסגנון ג'אז... הרבה בלוז. מרטין פרידמן, סטיבי ריי וון, פול גילברט וכ'ו... תודה רבה, ברגע זה אני מחפשת אותם! מקווה להרחיב ידע

למעלה