זה לא החיידק היחידיש עוד אחד
ס סאני המצליחה New member 24/10/04 #40 עבודות מקסימות!!!!! הסיפונלוקס פשוט מתוק מתוק מתוק. כ"כ יפה שפשוט אין לי מילים.
S smady a New member 23/10/04 #24 אני בולעת את הרוק שלי בקושי. את ציירת את הפרחים? זה מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
B BUTTY האחת New member 23/10/04 #22 דפנה מקסים ומרהיב איזו מקוריות../images/Emo140.gif הללויה לא נראה כמו שבדרך כלל מילפיורי נראה . יפה מאוד תמשיכי כך ואל תתקלקלי לבצע עבודות אחרות שימרי על החותמת היחודית שלך אהבתי אהבתי למרות שאני לא אוהבת מילפיורי שבדרך כלל הכל נראה אותו דבר ולא במקרה שלך
דפנה מקסים ומרהיב איזו מקוריות../images/Emo140.gif הללויה לא נראה כמו שבדרך כלל מילפיורי נראה . יפה מאוד תמשיכי כך ואל תתקלקלי לבצע עבודות אחרות שימרי על החותמת היחודית שלך אהבתי אהבתי למרות שאני לא אוהבת מילפיורי שבדרך כלל הכל נראה אותו דבר ולא במקרה שלך
D dafnas1 New member 23/10/04 #25 די נראה שהרזמתי ליום אחד תודה על הפרגון שלכן, ממש כיף שיש איפה להציג עבודות.
ח חנדוש New member 23/10/04 #27 דפנה יקירתי כמה אני שמחה שסוף סוף הצלחתי לשכנע אותך לעלות עבודות ולהצטרף לפורום המקסים.
ח חנדוש New member 23/10/04 #29 והדבר הכי הכי הכי הכי חשוב דפנה היא המורה לציור שלי!!!!!!!!!! תודה לך דפנה
צ צוציקית5 New member 23/10/04 #31 דפנה לא הגזמת בכלל ,תענוג עבודות כאלה תאווה לעיניים לעולם לא מוגזם ולא שובעים.
ר רותשי New member 23/10/04 #32 שום די, להיפך, לנו כיף לראות עבודות כל כך יפות ומיוחדות! אני מאוד מתחברת לסולם הצבעים שלך, במיוחד הכתומים-חומים-אדומים!
שום די, להיפך, לנו כיף לראות עבודות כל כך יפות ומיוחדות! אני מאוד מתחברת לסולם הצבעים שלך, במיוחד הכתומים-חומים-אדומים!