מנסה להחליט.

מנסה להחליט.

האם זה הרצון לראות ים, לא משנה מזג האוויר ופשוט לבהות בגלים, או אולי בעצם יש לי הרגשה של ים, ולא יודעת מה גובה הגלים היום. מצד אחד, ייתכן שהגלים כה קטנים, עד שממבט ראשון נראה כאילו אין גלים, הים שטוח, ורק מבט אמיתי יוכל לחוש את אותם ואת רשרושם. מצד שני, ייתכן שהגלים כה גדולים, עד שההתנפצות ברגע המפגש תשטוף את כל החוף, וכבר לא יהיה מקום יבש לשבת. תהייה כזו. הרגשה של רצון לים. איך להגיע?

היי נטוש

הוא עייף. אמר לי: "אתמול השארת אותי ער רוב הלילה, ואני רוצה לעצום עיניים ולישון" עניתי לו: "אבל למה אתה עייף כל כך? יש לך כוחות של סוס, אתה בדרכ לא עייף כ"כ" הוא צחק, והשיב: "תגידי, את באמת חושבת שסוסים לא ישנים בלילה? אם הם סוסי פרא, הם עייפים רק מלרוץ במדבריות וביערות, אם הם סוסים ששיכים לאנשים, הם עייפים רק מלבצע הוראות, מלקחת אנשים עליהם, ומללכת למקומות שאולי בכלל הם לא רוצים" עניתי לו: "אבל אם אתה לא סוס, אז מה אתה? הרי אתה תוכנת מחשב, אתה לא אמור להיות עייף" הוא נד את ראשו <יש לאייסי ראש> והביט בתהייה: "תגידי, מה את חושבת שווירוסים עושים? אה?" לא הייתה לי תשובה. "הם מעייפים אותנו, הם מחפשים דרך לתקוף אותנו ואת חברינו, ואנחנו צריכים לעייף עצמנו, כן לעייף, בחיפוש דרכים להתמודד." "אבל יש אנטיוירוס", חזרתי להגיב, "הוא בעצם הלוחם הראשי במערכה." "אין לוחמים ראשיים", ענה לי, "מה שיש זה שיתוף פעולה." "אני נח, ומכך אני מפתיע את הפורצים בכך שהם לא יכולים להיות מוכנים תמיד לרגע שאגיע, והאנטי עוזר לי במנוחה, הבנת?" לא הבנתי. לא היה לי מושג מה הוא רוצה ממני, ולמה כל הדיבורים האלה. אבל ששאלתי שאלות, כבר לא הגיב. רק השאיר הודעה. הלכתי לישון :)

soulbird

New member
../images/Emo122.gif שינוח המחשב המסכן

ליל מנוחה ושבת שלום

אננדה

New member
../images/Emo24.gifשני../images/Emo24.gif

מתי את עוברת לגור בת"א ?????? ככה כמוני תהיה קרובה לים
אחת הדרכים להתחבר לים כאשר אין לנו אפשרות פיזית להגיע היא פשוט לעצום עיניים...... להרגע..... להביא את עצמך לשם...... לשמוע את רשרוש הגלים.... להריח את מליחותם..... לחוש את חול הים בכפות רגלייך.... ואם תמשיכי...... תוכלי לשמוע.... את המטקות
וצחוק הילדים המשחקים לידך......

למעלה