מנסה להחיות פה.. שאלון =]

Satla ruleS

New member
מנסה להחיות פה.. שאלון =]

ממתי אתה אוהב את בלינק? מי אתה הכי אוהב מבלינק? מי יותר טוב- סקוט או טראוויס? אלבום אהוב [של בלינק]? שיר אהוב [של בלינק]? איזה עוד להקות אתה אוהב? איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? - זה או זה: טום/מארק? מארק/טראוויס? טום/טראוויס? הגיטרה הישנה/חדשה של טום? הגיטרה הורודה/כחולה של מארק? I miss you/Always? TV/Boring? First date/All the small things? - זייהו =]

N 1 F 8 R 2

New member
..

ממתי אתה אוהב את בלינק? כיתה ה' מי אתה הכי אוהב מבלינק? מי יותר טוב- סקוט או טראוויס? אהבתי יותר תמוזיקה שבלינק עשו עם סקוט.. אבל טראביס מתופף טוב אלבום אהוב [של בלינק]? צ'שייר שיר אהוב [של בלינק]? אין אחד כזה איזה עוד להקות אתה אוהב? ארוך מדי שיהיה 10 minutes down 12 stones 3 doors down 4th fingers afi against me! avail adair alexisonfire alkaline trio the all american rejects allister american hi fi aquabats ash aerosmith bad religion bad attitude bush bowling for soup boxcar racer blink 182 breaking benjamin breking back black flag catch 22 childrem of bodom creed cky chosen x cold crazy town fall out boy dead kennedys drowning pool descendents driving by romance funeral for a friend finch finger eleven foo fighters goldfinger guns n roses good charlotte[old] green day glasseater isadora indubus him hawthorne heights happy campers hoobastank hot action cop ill nino jimmi eat world lagwagon limp bizkit linkin park metallica mest millencolin misfits muse mxpx man alive matchbook romance my chemical romance new found glory nature living never heard of it nafta 6 north lincoln nickelback not kosher no use for a name nofx outwit pod phony pony plain white ts papa roach placebo pennywise race the sun rammstein rancid red hot chili peppers rufio real big fish sex pistols soil story of the year sum 41 spunge section 8 saliva smashing pumkins system of a down scary kids scaring kids taproot the spill canvas taking back sunday the kinison the goodwill the offspring the mile after the calling the fat chubbies the black maria the silence the track record useless id weezer yellowcard איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? אימו - זה או זה: טום/מארק? מארק/טראוויס? טום/טראוויס? הגיטרה הישנה/חדשה של טום? ישנה הגיטרה הורודה/כחולה של מארק? מזה משנה זה אותה חברה I miss you/Always? אולוויז TV/Boring? טיוי First date/All the small things? כל הדברים הקטנים

may90

New member
עונה

ממתי אתה אוהב את בלינק?-מ"אול ט'ה סמול ט'ינגס" שנחרש בטלויזיה מי אתה הכי אוהב מבלינק? טום מי יותר טוב- סקוט או טראוויס? סקוט?....לא שמעתי עליו אלבום אהוב [של בלינק]?-לא יודעת שיר אהוב [של בלינק]?-אממ..אול ט'ה סמול ט'ינגס, דונט ליב מי, איים פילינג ד'יס, פירסט דייט. איזה עוד להקות אתה אוהב?סאם41,באסטד, גוד שארלוט, פו פייטרס, קצת קצת מקפליי...וקצת אוונסנס איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב?פופאנק - זה או זה: טום/מארק?טום RULZ מארק/טראוויס?שניהם טום/טראוויס?טום הגיטרה הישנה/חדשה של טום?לא כ"כ מבינה בגיטרות אבל לפי מה שיותר יפה-הישנה הגיטרה הורודה/כחולה של מארק?כחולה כחול RULZ I miss you/Always? אמ... קשה... אולוויז TV/Boring?-? First date/All the small things?לא יכולה להחליט

סקוט ריינור-

המתופף הישן של בלינק. בשלושת הדיסקים הראשונים הוא מנגן איתם (dude runch, cheshire cat ובודהא)

Satla ruleS

New member
אני יענה גםם :)

ממתי אתה אוהב את בלינק? שנה שעברה ככה.. מי אתה הכי אוהב מבלינק? מ-א-ר-ק מי יותר טוב- סקוט או טראוויס? לדעתי טראוויס אלבום אהוב [של בלינק]? אי אפשר להחליט! שיר אהוב [של בלינק]? קשה קשה
אממ אולי The Mark,Tom,And Travis Show איזה עוד להקות אתה אוהב? סימפל פלאן, גרין דיי איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? פאנק-רוק - זה או זה: טום/מארק? מארק מארק/טראוויס? מארק טום/טראוויס? טום הגיטרה הישנה/חדשה של טום? ישנה הגיטרה הורודה/כחולה של מארק? כחולה I miss you/Always? איי מיס יו TV/Boring? בורינג First date/All the small things? אול דה סמול פינגס.. - זייהו =]

Lee G1

New member
הנה אני =]

ממתי אתה אוהב את בלינק?בארך מכיתה ז' (היום אני בט') מי אתה הכי אוהב מבלינק?אמ.... כולם בסדר מי יותר טוב- סקוט או טראוויס? תיפופ ניראה לי טרוויס אבל כשסקוט עשה איתם שירים מצחיקים אז אני לא יודעת... אלבום אהוב [של בלינק]?אנמה אופ וה סטייט שיר אהוב [של בלינק]?חייזרים קיימים (לא הצלחתי לכתוב באנגלית =\) איזה עוד להקות אתה אוהב? אממ הרבה אין לי כוח לרשום אבל אני אוהבת בעיקר פאנק רוק ומאטל.... איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב?פאנק וכל הקטגריות שלו (סקא,הרדקור וכו') - זה או זה: טום/מארק?מארק מארק/טראוויס?מארק טום/טראוויס?טראוויס הגיטרה הישנה/חדשה של טום?ישנה הגיטרה הורודה/כחולה של מארק?וורודה I miss you/Always?Always TV/Boring?לא הבנתי... First date/All the small things?All the small things חח

../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

ממתי אתה אוהב את בלינק? סוף שנה שעברה, אבל את הדיסק הראשון שלי קניתי בחופש הגדול מי אתה הכי אוהב מבלינק? טום מי יותר טוב- סקוט או טראוויס? טראוויס. סקוט דפוק. אלבום אהוב [של בלינק]? blink 182 שיר אהוב [של בלינק]? המ... יש הרבה. איזה עוד להקות אתה אוהב? ביטלס (אם יש צורך לציין בכלל), pixies, air, green day, the white stripes, red hot chili peppers, the strokes, pink floyd ועוד כל מיני איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? כל מיני - זה או זה: טום/מארק? תלוי לאיזה צרכים
סתם נו. טום. מארק/טראוויס? מארק טום/טראוויס? טום הגיטרה הישנה/חדשה של טום? חדשה, כמובן. הצליל שלה הרבה הרבה הרבה יותר טוב. הגיטרה הורודה/כחולה של מארק? ורודה I miss you/Always? למרות שטחנו אותו לגמרי - I miss you TV/Boring? ? First date/All the small things? בהחלט all the small things. בייחוד בביצוע מהדיסק the mark tom and travis show

איי!

ממתי אתה אוהב את בלינק? אני תמיד שמעתי תשירים שלהם אבל ממש אוהבת רק השנה זה התחיל מי אתה הכי אוהב מבלינק?את שלושתם הם פשוט שילוב מנצחחחחחח אבל אם כבר צריך לבחור ה תום מי יותר טוב- סקוט או טראוויס? ברור שטראוויס..לא ראייתי כזה מתופף טוב עם מרץ [הממ הסמים כן כן חח סתםםםם] בחייייייים אלבום אהוב [של בלינק]?שני האחרונים שיר אהוב [של בלינק]? כל כך הרבההההההה "סטורי אוף אלונלי גאי" אני מתה על זה משום מה איזה עוד להקות אתה אוהב?סאם41,פאיטסטאר,סימפל פלאן,סיסטם, באטסד, ברנד ניו, ניו פאונד גלורי, טאקינג באק סאנדיי ועוד המונים איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב?רוק פאנק - זה או זה:זה חחח טום/מארק?דיי נווו רעים...טום =| מארק/טראוויס?דיייי זה באמת קשה לי מידי לא רוצה טום/טראוויס?=[טום הגיטרה הישנה/חדשה של טום?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח החומה לודעת אם היא ישנה או חדשה אבל החומה הגיטרה הורודה/כחולה של מארק? ורודה! איי יפהההה I miss you/Always?איי מי יו TV/Boring?טיוי First date/All the small things?פירט דאייט -

Satla ruleS

New member
../images/Emo12.gif הפתעת אותי

הייתי בטוחה שתלכי על ה"או" ולא על ה"זה"

כה חחחחחח כל פורום כמאט שאני

יש עוד מפורום באסטד שולטים אנחנו אין אין חחח

may90

New member
אכן כך!

באסטד הולכים לכבוש את העולם חיחיחיחיחעחעחעחעחוחוחוחהחהחהחהחה (ואנחנו איתם! יישר כח

mrs paddington

New member
גמני גמני גמני עונהה

ממתי אתה אוהב את בלינק? לפני 3 שנים בערך. [שמעתי שיר שלהם אצל בדודה שלי ואהבתי אז היא צרבה לי ת'דיסק...]
מי אתה הכי אוהב מבלינק? טום
מי יותר טוב- סקוט או טראוויס? סקוט??מיזה??...הממ טראוויס! חח
אלבום אהוב [של בלינק]? take off your...
שיר אהוב [של בלינק]? all the small..
איזה עוד להקות אתה אוהב? סימפל, גרין, שארלוט, שוגרסולט...
איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? נו זה לא מובן כבר? > פאנקרוק,פאנק,רוק, ובלוז
-זה או זה:
טום/מארק? טום
מארק/טראוויס? מארק
טום/טראוויס? טום [חח לא מתה על טראוויס..]
הגיטרה הישנה/חדשה של טום? ישנה
הגיטרה הורודה/כחולה של מארק? כחולה
i miss u ?I miss you/Always
tv ?tv/boring
First date/All the small things? all the small..

עונה:

ממתי אתה אוהב את בלינק? מלפני שנה בערך מי אתה הכי אוהב מבלינק? מארק מי יותר טוב- סקוט או טראוויס? טראוויס אלבום אהוב [של בלינק]? אני לא יודעת...כולם טובים שיר אהוב [של בלינק]? what's my age again, the rock show, all the small things. איזה עוד להקות אתה אוהב? גוד שארלוט, גרין דיי, נירוונה, באסטד, פו פייטרס... איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק/פופ. - זה או זה: טום/מארק? מארק. מארק/טראוויס? מארק. טום/טראוויס? טראוויס. הגיטרה הישנה/חדשה של טום? הגיטרה הורודה/כחולה של מארק? הורודה. I miss you/Always? אלוואיס. TV/Boring? לא יודעת... First date/All the small things? אלל טה סמול טינגס.

Cut Up Angel

New member
תשובות שלי=]

ממתי אתה אוהב את בלינק?אני לא זוכרת.. מי אתה הכי אוהב מבלינק?טום
מי יותר טוב- סקוט או טראוויס?טראוויס אלבום אהוב [של בלינק]?כולם
שיר אהוב [של בלינק]? Adam's song Stay toghether for the kids online song איזה עוד להקות אתה אוהב? Mest The Used Credle of filth Rancid Raphsody NoFX Lacuona Coil Green Day Goldfinger sum 41 My Chemical Romance The Ramones Boxcar racer Nightwish The Casualties Blink182-R.I.P Slipknot איזה סגנון מוזיקה אתה הכי אוהב? כול מיני...מטאל-פאוור/בלק, פאנק וסוגיו (סקא,פופ,רוק,הרדקור וכו'...) וטיפה אימו. - זה או זה: טום/מארק?טום מארק/טראוויס?מארק טום/טראוויס?טום הגיטרה הישנה/חדשה של טום?חדשה=] הגיטרה הורודה/כחולה של מארק?ורודה=] I miss you/Always?אלוויס TV/Boring?TV First date/All the small things?אול דה סמול טינגגס -

למעלה