מנסה להחזיק

shir3001

New member
מנסה להחזיק

התקופה הזאת מציפה אצלי הרבה חרדות וכאב מהעבר וגם לחצים חדשים.

קשה לי להחזיק את הכל. את ההתמודדות עם העבודה החדשה, את הקשר עם בנזוגי ואולי מעבר לחיים משותפים, שהוא גם מעבר דירה ומעבר עיר, והקשר עצמו לא כל כך יציב, את ההריון...הכל מלחיץ אותי והפחד שלא אעמוד בזה והפחד מהשינוי ופגיעה.. .
הגעתי לרגעים של לחץ ומתח רגשי ברמה של מחנק, של טירוף, של אי אפשר להרגע...

ורגעים שאני מרגישה כל כך רדופה על ידי אשמה וכאב... שאיך אני לא מתמודדת.
ניסיון לפענח את הרגשות מהעבר והטראומות שעולות.

קשה לי להיות נוכחת רגשית מול אנשים, בעבודה בזוגיות. אני מאויימת.
ובכל ביחד יותר מדי...
לוותר על משהו? לעזוב את העבודה? או להתמודד אחרת...

אתמול והיום אני במנוחה בבית לאחר בדיקה אז יש לי קצת זמן לנוח, לעשות חשבון נפש, לברר לעצמי את עצמי...

אני כן יכולה לראות את הדברים הטובים.
שיש לי ילד בדרך, למרות הפחד גם מזה ואיך אתמודד, בנזוגי אוהב אותי, היו לי גם חוויות טובות בעבודה, רגעים של חיבור, יש לי הצלחה גם בעבודה שלי העצמאית, אני חיה ונושמת...

אני לא רק שלילית וגרועה ולא מסוגלת...

shir3001

New member
מוסיפה

הביקורת שיש עלי בעבודה מחזירה אותי למקום של מותקפת, של התגוננות מול כולם וחוסר יכולת להגן על עצמי... חוויה כלשהי של קורבנות שקיימת בתוכי...
כי אני עומדת מול קבוצה ומרגישה שהם נגדי. אולי הם לא באמת נגדי אבל חלקם לא מקבלים אותי.
&nbsp
הרגשה שאני לא בסדר או עשיתי משהו רע והבאתי את זה על עצמי...
&nbsp
לא יודעת אם אני מובנת.. מנסה לעשות סדר בעצמי..

שיר, יופי שיש לך זמן שקט עם עצמך

ושאת רואה גם את הדברים הטובים.
בטוחה שיש דברים טובים, כבר זרקת איזה פעם....
אני חושבת שני דברים: 1. האם יש לך מקום לדבר באופן ספציפי יותר על הבעיות בהן את נתקלת. כי כתבת שכאן את חוששת להיחשף. מצד שני נדמה לי שבלי להיתמך מאוד ספציפית, ואולי גם כדאי טיפול?.... אני לא זוכרת אם את בטיפול, אז קשה לטפל בדברים.
והשני הייתי לוקחת מאוד ברצינות את הקול הזה שלך שאומר (אני קוראת) כל פעם שאת קרובה לקצה.
אני לא יודעת לאיזה מסקנות זה יוביל אותך, אולי לוותר על משהו או אולי לקבל יותר תמיכה ועזרה או משהו אחר...
אבל אני מקווה שאת שומעת היטב את הקול הזה שלך שזועק שאת קרובה לקצה.
ואת באמת מתמודדת עם המון.
תשמרי על עצמך. ממש. נשמע שכדאי מאוד. שמחה שאת יכולה לנוח היום.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי שירוש

אני מציעה לקחת מטפל, אלף כל שיהיה לך מקום לפרוק את הכאב, וב' שיכוון אותך מה לעשות ואיך לטפל בבעיות שמציקות לך.
אל תגררי את זה הלאה.
ואין לך מה לחוש אשמה, זכותך להרגיש מה שאת חשה!
בנוסף אני מציעה לדבר עם הבן זוג בגלוי על כל מה שמציק לך. את תראי כמה זה משפר את הקשר ותקבלי תמיכה נהדרת שתקל עליך.

למעלה