מנסה להבין...

הדר 52

New member
מנסה להבין...

אוקיי...אתן בטח תחשבו שאני מפגרת או משהו אבל זה הפורום הראשון שאני חברה בו ((איזה כבוד נפל בחלקיכם...:) )) ואני ממש לא מבינה מה הולך.. מה זה נצל"ש?! ולמה צריך לשים אותו לפני כל הודעה?! ומה הבעייה שפותחים שירשור חדש?! ולמה כל פעם שמישהי פותחת הודעה חדשה היא כותבת שהיא מצטערת שהיא פותחת הודעה חדשה?! קיצר...אני ממש לא מבינה...=/ מישהו יכול להסביר לי?! **ואני חולה אז לא באתי למפגש... :( מקווה שנהנתן...:) ** -הדר-

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo192.gif

נצל"ש- ניצול שרשור, ז'תומרת שבמקום לפתוח הודעה חדשה את כותבת תגובה להודעה שכבר קיימת, את פשוט עושה את האמוטיקון
בנושא, ואז כותבת את מה שאת צריכה. אין כ"כ בעיה, פשוט זה עושה בלגן ולא פותחים הודעות על סתם כל דבר קטן, וממש לא פותחים הודעות על משהו שלא קשור לפורום, לזה יש שרשורי
ששם את כותבת את מה שאת רוצה. וכותבים מצטערת, אין לי שמץ חח, כדי שידעו שהיא מבקשת מחילה
. ולא נורא, תרגישי טוב
. רק קצת פרטים על עצמך, זה יהיה נחמד. אני ליאל בת 16 [באוקטובר] מהמרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
!

לייינוש

New member
מה שהיא אמרה חחח

ושלומלומות וברוכה הבאה!!! אני לינוי אני בת 14 4 חודשים... וכן כן פוב היא נשמתי אז תהני ולדעתי אומרים סליחה כי תממיייד כועסים שאתה פותח שירשור חדש כי לפעמים היה אפשר לנצ"ש וזה סתם הודעות פתוחות ששמאלות את הפורום...

falloutgirl XD

New member
תפוזונעעעעעע

מה הוא שולח באמצע ההודעה?! ואחרי שנרגעתי, ההודעה הייתה אמורה להיות ככה: אומרים סליחה כי יש כאלה שחושבים שההודעה לא הכי חשובה וזה סתם לפתוח הודעה חדשה.. אני מקווה שהבנת =]

AdiA12

New member
גם אני לא הבנתי את זה, עד עכשיו. ../images/Emo129.gif

תדוה שהסברתם, זה עזר גם לי. ברוכה הבאה. השתלבות והתמכרות נעימה.

הדר 52

New member
חברס אני לא חדשה פה!!

אני סתם לא הבנתי...=/ עצוב שאתן לא זוכרות...

Fall Out Liel

New member
דווקא הכינוי שלך היה מוכר../images/Emo192.gif

חח מצטערת, אז לא ברוכה הבאה! חח. אבל אני מקווה שלפחות הבנת את זה. וברוכה המכירה! [?!] חח

למעלה