מנסה להבין

t o t a l

New member
למה זה בכלל צריך להפריע לך?

להערכתי הם מחוברים אחד לשני בקשר חזק ותומך. נכון שזה לא קיים בין הרבה זוגות שהתגרשו אבל זה לא אומר שזה רע. לדעתי זה כלל לא צריך להפריע לך. את צריכה להבין שהוא איתך ולא איתה ובכל זאת יש להם עבר משותף וחשוב. אם את מסוג האנשים שרוצים להיות בלעדיים בחיי בן זוגם, אם את מסוג האנשים שרוצים לשנות את בן זוגם, את מוזמנת להתרעם [לפי דעתי ללא הצלחה]

יש מצבים..

שלדעתי בשבילי להשקפתי..ואכן כם להרגשתי.. חיבים להיות ברורים ומוגבלים.. עכשיו תשאלי..מי קובע את הגבולות?...אני.. איך.. בלא להיות במצב שלא נח לי.. ובטח לא ליד מישהו שגורם להרגיש לא נח.. קשר טוב עם האקסית..זה בריא זה אחלה..זה הכי טוב לילדים כל עוד יודעים לעשות קאט!..כשצריך.. לפעמים.. מה שלך נראה מוזר לאחר זה הכי טיבעי..

מנסה להבין

מה לכם יחד? ולשיחות המשותפות שלו עם גרושתו.?!! לא נשמע לי העניין הזה... מכירה לפחות גרוש אחד שהקושי שלו להמשיך הלאה הוא מעבר לכל דמיון... מאין לך הסטטיסטיקה הזו? ולגבי ההשפלה שבפלירטוט....
עדיפ שלא אמשיך מכאן שלוחה לך דרך צלחה נראה שאת צריכה איחולים כי עסוקייך הם בטפל ....ומה עם עיקר הדברים?!(
)

את אישה אוהבת וריגשותייך...

נורמליות הצגת כאן סוגייה שאם הנשים כאן היו הוגנות היו מבינות כל אישה שאוהבת את הגבר שלה, גם במסתורי ליבה, על אף שתשחק את הקולית תמיד תהיי חשדנית, קנאית, כל אחת ברמתה אני כגרושה שהאיקס מוזמן אלי לארוחות (טוב בשבוע האחרון לא כי אכזבתי אותו מציפיותיו) יכולה להבין אותך ואפילו מאוד אינני חושבת שיש לאיקס שלך מה לעשות בבית ילדיו אלא אם כן בארוחת יומהולדת או אירוע מסויים של הילדים או שמירה על הילדים כשגרושתו בנסיעה וכאלה... בילוי סתמי בבית גרושתו לא מקובלת גם עלי, כשזה נוהל קבוע הוא יכול לארח את ילדיו בביתו. שבי עם בן זוגך ושתפי בריגשותייך הצעתי...אמרת שגרושתו מודעת לזוגיות שלו בקשי ממנו להצטרף אליו כשיגיע לילדיו בבית גרושתו כך ירווח לך וגם יכבד את ריגשותייך כל דבר צריך להיות בגבול הטעם הטוב, גם למען הילדים חיזקי ואימצי

למעלה