מנסה להבין

מנסה להבין

גבר שהתגרש מאשתו מגיע להיות עם ילדיו ונשאר בבית גרושתו מסתובב ומתהלך שם כאוות נפשו, לי הדבר נראה מוזר ביותר. האם זה משהו רגיל האם אני מגזימה בתגובה שלי? ולציין שגרושתו מאוהבת בו עד כלות הנשמה ואיך אני יודעת שומעת שהיא מתקשרת אליו לנייד ומדברת איתו בין לבין גם מפלרטטת איתו ומדברת שטויות היא כמובן לא יודעת שאני איתו באוטו למרות שהיא יודעת שאני חברתו, לדעתי יש המון גרושות יותר מגרושים שקשה להן לקבל את זה שה - X המשיך התקדם ויש בהן קנאה מטורפת עד כדי השפלתן בפלרטוט למרות שהן להן סיכוי.

maof

New member
רק חושב למה../images/Emo35.gif

את מנסה להכניס את עצמך בינהם
הרי רק הוא יכול להחליט מה יהיו טיב היחסים, כל "כניסה" אחרת יכולה לגרום לזעזועים שבסופם "הורגים" ת'שליח. מעוף

לכוכבים

מדברייך אני מבינה (ותקני אותי אם אני טועה) 1. את רווקה ומעולם לא היית נשואה.. 2. הגירושין כניראה היו החלטה חד צדדית וקשה לה לקבל את זה. מה קשה להבין את תגובתה? 3. יפה מצד הגרושה שנותנת לו להכנס לביתה על מנת להיות עם הילדים. זה לא מוזר..זה יפה מאוד..ואת שחברתו צריכה להבין שיש לו מפשחה והילדים באים לפנייך!!!!!!!אם היית חכמה לא היית מלינה על היותו קשור לילדיו.. זה שגרושתו מתקשרת אליו? הם כל החיים יהיו קשורים אחד לשני במצב זה או אחר..תפנימי.

מדברייך אני מבינה

שלא הבנת מאומה ממה שכתבתי גם אנחנו בעצמנו משפחה ויש לי ילדים גם

יפה. לפחות הסברת

אז את גם גרושה לשעבר? או אם חד הורית? אז מה מה מה קשה להבין? ואת כבר החלטת..שכל הגרושות אין להן סיכוי.. מה הטענה האינפנטילית : שהוא נכנס לביתה לראות את ילדיו ומסתובב שם חופשי? להיפך..תעריכי את זה.

deena

New member
למה הוא מאפשר לך לשמוע את השיחות

איתה? אולי יש לו מניע לגרום לך לקנא בקשר ביניהם? אולי הוא מנסה להתסיס אותך? למה הוא מאפשר לה לפלרטט איתו? (היא לא יכולה באופן קבוע לפלרטט בלי תגובה ממנו- כנראה שהוא מגיב לה ברמה כזו שהיא ממשיכה, אחרת היתה מתייאשת ומפסיקה אחרי זמן מה) לא, אני לא חושבת שהיא צריכה להתנהג ככה. אבל, הוא מצידו כנראה מעודד את זה למטרות שהם שלו בלבד- ולא רק מעודד את זה- גם משפיל אותך בדרך. אני הייתי עושה חושבים מה הסיבה לעידוד של הפלרטוט ביניהם, ומה זה אומר לגבי המערכת יחסים שלכם. (או שאולי את עושה הר מעכבר והרוב אצלך בראש ואת זו הקנאית, ולא היא?)

לא חושבת שאת מגזימה

יש בך קינאה נורמלית ופלירטוטי האקסית מפריעים לך וגם לי היו מפריעים אם הייתי במקומך. את חייבת לבדוק ,עד כמה רמת האמינות ביניכם כבני זוג קיימת. אם את מאמינה לו בלב שלם,הכל זניח.

האמינות תקינה

הפלירטוט לא קשור אליו בכלל הרי אני לידו, אני שומעת אותו ואותה והשיחות שהיא מתקשרת והם מדברים בדיבורית מקריות והן לא נעשות בכוונה מצידו כמו שנאמר כאן (מעשה ילדותי לגילנו)

a n a t i 3 3

New member
מנסה להבין...

מה בדיוק מפריע לך
זה שהוא מסתובב ומתהלך חופשי בבית גרושתו
או הספקולצייה שגרושתו מאוהבת בו עד כלות
או זה שהיא מתקשרת אליו לנייד
או זה שהיא לא יודעת שאת איתו באוטו
או זה שהיא יודעת שאת חברתו
מציעה לך לעשות בדק בית בטיב היחסים שלך ושל חברך.. משהו באמון פה לא מריח לי משהו.

מנסה להבין...

כל מה שכתבת לא מפריע לי פרט לזה שהוא נשאר אצלה בבית עם הילדים. מעניין יש ריח דרך המחשב?????????? או שאולי דברת מתוך ליבך

למה? למה זה מפריע לך?

תגיד לילדים שלך יש אבא? ומה מצב בינם לבינו..ואיך את מתייחסת אליו בשעת ביקורים.?

a n a t i 3 3

New member
אז הבעייה שלך היא איתו.. לא איתה../images/Emo70.gif

תקני אותי אם אני טועה.

לא, זה לא רגיל, אבל זה קיים ../images/Emo141.gif

וכן, את כן מגזימה בתגובה שלך, כי כמו שכתבו פה לפניי את מפילה את כל התיק על הגרושה ולא מתייחסת לזה שהגרוש משתף איתה פעולה בקטע הזה. לדוגמא, הוא לא מיידע אותה שאת איתו באוטו, שזה הדבר ההגון לעשות, לדעתי. והשאלה המתבקשת היא מה את מתכוונת לעשות עם זה. נראה שלגרוש ולגרושה יש בעיה עם גבולות, וזה לא משהו שייפתר עם הזמן או על ידי שיחות שלך איתו. או שתלמדי לקבל את זה, או שתקחי את עסקייך למקום אחר.

ת י א ה

New member
רוב החברות שלי

גרושות כמוני, ואני ביניהן, מסווגות את האקסים שלנו כ - Past Simple. במחשבה שניה, לא מכירה אף גרושה שעדיין נוהגת כמו האקסית של בן-זוגך. ואולי, זה רק בראש שלך וזה רק נדמה לך ?

בן הקשת

New member
../images/Emo6.gif אצלי היא מסווגת...

בתור Past complex או מקסימום בתור Irregular form

למעלה