מנסה להבין..

עבריה*

New member
מנסה להבין..

יש לכל הזריקות, כדורים ושאר ירקות השפעה כל כך משמעותית על משקל ועל התנפחות לא הגיונית???? למה זה קורה ומה עושים להוריד את זה? אני מרגישה כמו בלון מהלך.

ל א ו

New member
לא מחייב

אבל היה פה לפני כמה זמן (לדעתי 2 עמודים אחורה) שירשור על העלאה במשקל. לדעתי עולים 2-3 ק"ג בטיפול וצריך קצת לשמור אבל זה המון נפיחות .

דנה121

New member
כרגע בעמוד 2

אני לא יודעת איך עושים קישור להודעה הזו וכל השרשור שלה, אבל זה בעמוד 2, 17/05 בחצות. תמצאי שם דעות מדעות שונות או יותר נכון טרוניות על נושא המשקל והטיפולים. בכל אופן, אם את מתכוונת להתנפחות של אמצע הטיפול אז אכן השאיבה וגם ההחזרה מייצרות מעין בטן הריונית (הגדירו כאן חודש רביעי, ולאחר ארוחה טובה אפשר לראות גם ניצני תשיעי). אבל זה כשלעצמו עובר (או אמור לעבור מספר ימים אחרי המחזור. (בתקווה כמובן שלא יהיה כזה, אבל אני מניסיוני מדברת.. אצלי הוא תמיד בזמן) כי גם במהלך הנרות שאת מקבלת בשבועיים אחרי ההחזרה, גם אז ישנה תופעה של נפיחות. כמו שאמרו פה כולן, אין ספק שצריך לשמור על המשקל בתקופה זו, וגם לאחריה.

דנה121

New member
אז מה הסוד שלך, הא?

ממגוון תשובותיך בנושא ההתנפחות אני מסיקה שאינך לוקה בתופעה. אם כן, אני אשמח שתספרי מה הסוד שלך, כי אני בינתיים מוצאת את עצמי בתחילת הקיץ הזה (התחלתי את הסאגה הזו בנובמבר) נאלצת להחליף מלתחה שלמה. כל החולצות שהיו כל כך קטנות וצמודות, מגיעות לי היום עד הטבור במקרה הטוב.

../images/Emo9.gifדנל'ה

פשוט קצת פסיכולוגיה הפוכה- אני מאשימה את מכונת הכביסה שקיווצה לי את הבגדים ורואה בזה כסיבה מספיק טובה ללכת לקנות מלתחה חדשה בחנות שאצלה המידות פשוט קטנות יותר ממקום אחר (כאילו כמובן
) וכך קונה חולצה/מכנס 2 מידות גדולות יותר מבעבר... גם אני לא מבינה איך רק קילו 1 או 2. נראה לי שעליתי כבר איזה 30
ולא מוצאת את הכוחות לדיאטה

ל א ו

New member
אין סודות בחברה

אוכלת המון ירקות, שותה המון מים, לא נוגעת בלחם, אוכלת המון סיבים - אין אפס משמינים כי גם הפסקתי את הפעילות הספורטיבית שלי לגמרי אבל כשאני רואה שאני עולה אז פשוט עוצרת את השחיטויות שאני מרשה לעצמי עם האוכל. יש עוד בטאגליינס אירוח הדיאטנית טובה קראוזה, כדאי לקרוא. חוץ מזה שאני די קטנה, את יודעת מה זה עוד 2 קילו עליי? אני נראית כמו

שווערצה

New member
../images/Emo32.gif טיפולי פוריות אלטרנטיביים

אעפס - זה , כמו שאומרים, Not my cup of tea
(ואני בכלל שותה מכסימום מים חמים עם נענע/מרווה/לואיזה, א-לה-נטורל) אבל משום מה התגלגלה לי למייל הכתבה הבאה על טיפולי פוריות אלטרנטיביים. למי שמעוניינת לקרוא...

שווערצה

New member
../images/Emo18.gif ולתשומת לבכם במיוחד:

הגברת אוסרת באיסור חמור על שתיית דיאט קולה, שימוש בטמפונים ו-ללכת יחפים. הנה, עכשיו הבנתי למה אני לא בהריון

זהבית א

New member
ברכה מזור ?

האם מישהי יודעת מה עלות טיפול אצל ברכה מזור, ואיפה היא מקבלת וכמובן האם מישהי התנסתה אצלה

למעלה