באמת? אלמוג בוקר?
F Fairy Light New member 21/2/15 #99 למה אני לא מבינה איפה הבעיה ?   אני גם אוהבת את מלדיני השחקן כדורגל האיטלקי ואת ריצ'רד גיר וגם את רובי ויילאמס וכן גם באלמוג בוקר יש משהו שעושה לי את זה.    
למה אני לא מבינה איפה הבעיה ?   אני גם אוהבת את מלדיני השחקן כדורגל האיטלקי ואת ריצ'רד גיר וגם את רובי ויילאמס וכן גם באלמוג בוקר יש משהו שעושה לי את זה.    
ל לין 301 New member 22/2/15 #100 טוב... תאמיני לי או לא - אבל הייתה פעם שיכולתי להפשיט אותו לא עשיתי את זה. אלמוג בוקר.. לא משהו בעיניי. כי אני יותר בקטע של עמוס תמם... אבל למה הוא לא שם עליי, אוף!
טוב... תאמיני לי או לא - אבל הייתה פעם שיכולתי להפשיט אותו לא עשיתי את זה. אלמוג בוקר.. לא משהו בעיניי. כי אני יותר בקטע של עמוס תמם... אבל למה הוא לא שם עליי, אוף!
F Fairy Light New member 22/2/15 #107 מאז שהוא גיהץ ככה מול כל המדינה את הבגדים שלו, זה   ועמוס עסוק מידי לאחרונה.
ב בעל להשכרה1 New member 22/2/15 #102 תניחי למר שטרן התפוח אדמה הלוהט היום הוא מתי כספי.   כלבלב הי בידיבמבם
ב בעל להשכרה1 New member 22/2/15 #113 וואלה לא יודע מה איתו.   אני בכייף הייתי שם את השיניים שלך בכוס מים ומאכיל אותך. אני חבר אמיתי !
ק קפה הלל New member 22/2/15 #115 נראה לי הציניות וההומור והוא נראה בסדר+ באופן כללי.   אני גם מת עליו.   (ואולי אני רק רוצה להאמין שהומור+ציניות עושה את זה לנשים...)
נראה לי הציניות וההומור והוא נראה בסדר+ באופן כללי.   אני גם מת עליו.   (ואולי אני רק רוצה להאמין שהומור+ציניות עושה את זה לנשים...)