מנסה להבין...

UNIVERS1

New member
מנסה להבין...

רותי יקרה, שלום
יש לי מספר שאלות, ברשותך, כמובן. מתי החלה ההתיישבות האנושית לראשונה על כדור הארץ, לפני כמה שנים? האם במקביל להתיישבות האנושית החל גם עניין של גלגול נשמות? האם יש "מישהו" אחד ש"מפקח" על תוכנית העל המרתקת הזו? האם "הוא" היה קיים תמיד? ועוד שאלה.. מדוע התקבלה ההחלטה ליישב כאן חיים.. ובכלל, ביקום? מה היה לפני שכל זה התחיל? המון תודות!
 

רותי 11

New member
UNIVERS1 יקרה

בעקרון עד כמה שאני יודעת זה משהו בין 100,000 - 85,000 שנים. בהחלט שיש "מפקח" חשבת שהבריאה הזאת נוצרה סתם ככה? יש את המקור שהוא ספק האנרגיה הייתי אומרת יש את מועצת העל ותודעת העל שאוספות את הנתונים ומעבירות נתונים ועוד כמה וכמה דברים, ומעבר לכך יש כמובן את הבורא אלוהים ועוד. לשאלתך לא ירדנו לכאן עם תכנית ראשונה של גלגולי נשמות זה משהו שהגיע עם הזמן, כאשר התחלנו לרדת בתודעה, פעם אנשים חיו מאות שנים, ועם הזמן "ביקשנו" לחיות פחות כדי שנוכל להספיק לסיים גלגולים שיעורים ובעיקר חוויות. זה התחיל ברמה של חוויות ושיעורים וכמובן שעם הזמן התווספו התיקונים. כדור הארץ הוא המקום שנבחר כגן העדן של הבריאה הוא, המקום שבו יש בחירה חופשית וכאן בעצם נעשית התכנית העיקרית בכל הבריה.
 

UNIVERS1

New member
אלו דברים מרתקים ../images/Emo140.gif

תודה רותי יקרה על תשובותיך
אם כך, אני מבינה כי הרוח האלוהית הייתה קיימת תמיד? האם המפץ הגדול היה חלק מהתוכנית? באיזו תקופה חי האדם הקדמון (על פי צ'ארלס דרווין) והיכן הוא ממקום בבריאה? רותי, שלחתי לך מסר - שאלה לתיבת המסרים שלך (לפני כמה ימים)
המון תודות
 

רותי 11

New member
ברור שתמיד הייתה קיימת הרוח האלוהית

הרי היה מישהו שצריך לתכנן תכניות לני הכל. המפץ הגדול לא בדיוק קרה כמו שחושבים אבל זה משהו דומה. היפור של דארווין הוא לא בדיוק כמו שהוא כתב אותו, אבל האדם הראשון שהיה כאן על כדור הארץ לא היה מכאן הוא הגיע מעולמות אחרים, האדם הראשון שנוצר כאן על כדור הארץ הם הכושים.
 

UNIVERS1

New member
זה אותו אדם קדמון שעל פי טענתו של דרווין

התרחש מקוף? הוא הגיע מעולמות אחרים? מתי? לאחר הכחדתם של הדינוזאורים? אני די מבולבלת....
רותי, המקסימה! המון
לך...
 

רותי 11

New member
ממש לא, אין זאת הכוונה

הישויות שהגיעו לכאן בהתחלה בהחלט לא נראו כמו שדרווין ציין
 
למעלה