מנסה להבין...

לילי301

New member
כבר לא מנסה להבין..

חברים אהובים, תודה על התגובות התומכות ועל החיבוקים, אחרי לילה של כאב ופגיעה והרבה ניסיונות להבין הבנתי, זו ההחלטה שלו, וכפי שכיבדתי את החלטותיו בעבר אני מכבדת אותן גם היום, הבנתי שהוא זה שמנסנ להבין ..את עצמו, את סביבתו ואת חייו החדשים, והבנתי שהשינויים שהוא עובר בחייו גורמים לו לפגוע באדם שהכי קל לפגוע בו, אני. כי אני תמיד הבנתי..והוא משער שתמיד אבין.. כמו שאמר לי פעם לפני הפרידה: "את אשתי את תביני אותי תמיד" הוא כנראה מניח ששינוי הסטטוס שלנו לא משנה את מהותי, את אופיי ומן הסתם לא מצמצם את לבי הרחב. מניחה לו ומשחררת, לא שואלת שאלות כמו למה? כי סביר להניח שלא אקבל ממנו את התשובות היום, כשם שלא קיבלתי בעבר. תמיד איחלתי לו אושר (חוץ מאתמול ברגע של חולשה - אפרוחית מיחקי מהפרוטוקול בבקשה) ומאחלת לו זאת גם כעת, מתישהו הוא יבין.. תודות, שלכם, לילוש !

אני כל הזמן מתחילה לכתוב לך ומוחקת, מוצאת

את עצמי מהנהנת מול הודעותיהם של חברי הפורום ומסכימה עם רוב הדברים. כל הכבוד לך שיש בך את אורך הרוח והסבלנות להגיב בצורה שאת מגיבה ולהצליח לעמוד מול השינוי ההתנהגותי הלא מבורך הזה. שיהיה רק טוב

opi236

New member
לילי 301 ../images/Emo141.gif

|אל תיקחי ללב. יהיה בסדר את לא טיפשה וזה היה שווה. הוא לא הפך את עורו הוא פשוט לא כלכך בוגר.

למעלה