מנסה להבין מה יש לי?

fiore

New member
מנסה להבין מה יש לי?

בס"ד אם נכנסתי להריון פעמיים בשנה וחצי האחרונות הריונות שהסתיימו זה שולל אנדו? מה זה בדיוק הכאבים שאתן מרגישות? אתן יכולות לתאר אותן בבקשה?. לי יש כאבים באופן קבוע סביב אזור הביוץ בבטן תחתונה, כמו פיצוצים כאלה בבטן, שמרגישים קצת כמו גזים, קצת כמו לחץ על הבטן, כאבים ביחסי מין, צריבה כל מיני בקיצור. עוד לא מסתיים הביוץ וכבר אני מרגישה כאילו יש לי כאבי מחזור וזה נמשך עד המחזור לסירוגין. אבל כל זה התחיל רק אחרי ההפלות בשנה וחצי האלו. המחזור שלי כואב מאד ביום יומיים לפני וביום הראשון אבל זה תמיד היה ככה אולי עם קצת החמרה כבר 8 חודשים עברו מאז ההפלה האחרונה ואני מרגישה שהגוף שלי לא אותו דבר. עכשיו אני לפני טיפולים הזרעות, הפריה בגלל הגיל (40) ובעיית זרע. בצילום רחם יש חצוצרה אחת סתומה אבל כל השאר תקין האם נראה לכן שזה אנדו? ומה זה העניין הזה עם כריתת חצוצרה זה מפריע? וגם האם אני יכולה לדלג על לפרוסקופיה וניתוח ופשוט לנסות הריון בהפריה? המון תודה

בוקר טוב ../images/Emo140.gif

שלום לך וברוכה הבאה לפורום אנסה לעזור כמה שאפשר הריונות שהיסתיימו לא בהכרח מעידים על אנדו. הכאבים לרוב במהלך הווסת עצמה ויש בנות שסובלות גם בזמן הביוץ סוג הכאב- בדר"כ דקירות חדות באזור השחלות הבטן התחתונה הגב התחתון מצב שמביא אותך לשכב בתנוחה עוברית כי שום דבר אחר לא עוזר וכמובן לקחת קוקטייל של כדורים נגד כאבים והמחמירות מגיעות לבית חולים כדי לקבל זריקת וולטרן, וכן גם כאבים בזמן יחסי מין, כאבים בזמן יציאות=שילשולים הצעתי לך - גשי לייעוץ במרפאת אנדו בתה"ש כי לפי התיאור זה נשמע אנדו אבל הכי נכון זה יהיה לגשת למרפאה לייעוץ. כאשר החצוצרות סתמות עוברים ישר להפריות. ואז אם הן מפריעות או מודלקות כורתים אותן. כריתת חצוצרה לא מפריע לקליטה של הריון שהרי בהפריות בכלל אין צורך בחצוצרות משום שאת המוקפאים מכניסים ישר לרחם בהחלט אפשר לותר על ניתוח ולגשת ישר להפריה אבל אם יש אנדו כדאי לבדוק לפני כמה הוא חמור המלצות שלי תעשי בדיקת דם (גם דרך רופא משפחה) CA 125 תעשי US אגן קטן עדכני ואם זה תגשי ל... 1. למרפאת אנדו לייעוץ 2. לרופא פיריון מומחה כמו פרופ' משיח, פרופ' זיידמן, פרופ' שולמן. 3. לפרופ' שיף מנהל מח' נשים בתה"ש האיש גאון בטיפול בנשים עם הפלות חוזרות. מאוד מאוד מומלץ לגשת אליו איש מאוד נחמד סימפטי מקצועי ומקסים. בהצלחה לשאלות אנחנו תמיד כאן

panda321

New member
שאלה

האם US אגן קטן הוא ה US הרגיל שעושים במעקב זקיקים? ואם לא - מה בודקים שם?

fiore

New member
זק המקורית המון תודה ועוד שאלה

לזק המון תודה עשיתי בדיקת ca שיצאה 28, הבנתי שזה תקין. החצוצרה שלי לא מודלקת וללא נוזל ואין לי ציסטות. מה זה בכל זאת אולטראסאונד של אגן קטן? כל רופא נשים יכול לעשות את זה? וחוץ מזה לא מאשרים לי הפריה אלא בכל מקרה אם אני רוצה לקבל הפריות דרך הקופה אני צריכה קודם לעבור 2 סבבים של הזרעות עם גונל

היי

ה- CA תקין נכון. US אגן קטן = רחם שחלות בדר"כ הרופאים שולחים למכון לעשות את הבדיקה אבל יש רופאים שעושים זאת אצלם בקליניקה. לפני שאת מתחילה סבב נוסף של הזרעות אני חושבת שכדאי לך להתייעץ עם אחד הפרופ' לפריון שהמלצתי לך ובנוסף ללכת גם לפרופ' שיף (אפילו פרטי אם את במכבי את מקבלת החזר אז תנסי להגיע לאחד מרופאי הפיריון משיח שולמן או זיידמן. ולפרופ' שיף - יש לי חברות שלא הצליחו להחזיק הריון והוא זה שטיפל בהן ובזכותו הן הצליחו ללדת אני חושבת ששווה לך להתייעץ איתו

למעלה