מנסה להבין את עצמי........

מנסה להבין את עצמי........

אני בת 21 יש לי חבר קרוב לשנה......... אני נמשכת לגברים מאד....... במיוחד לאופי הגברי...... אבל לפני כמה שנים התחלתי להמשך גם לנשים..... התחלתי להסתכל על נשים ברחוב, להסתכל בפורנו על נשים ועל לסביות..... בקיצור הגוף הנשי עושה לי את זה אבל מה אני לא כל כך אוהבת אופי של בנות...... אני יותר בראש כמו של גברים..... וכשאני מפנטזת על בחורה אני מדמיינת שאני הצד הדומיננטי..... ואני לא רואה את עצמי נכנסת למערכת יחסים עם בחורה...... גם לא היה לי שום קטע מיני עם בחורה למרות שהייתי רוצה.... בקיצור חבר שלי יודע שאני נמשכת גם לבנות, ושנינו חשבנו שאולי אני אתנסה פעם עם בחורה רק בקטע מיני, מה דעתכם? בעד או נגד?

Durutti Line

New member
בעיקרון אני בעד

יש איזושהי סיבה לא לנסות? אם את לא מוצאת סיבה כזאת.. אני חושב שענית לעצמך.

אם את מרגישה שאת רוצה ומוכנה

לעשות זאת,וגם אין לחבר שלך בעיה. ואם את חושבת שזה לא יפגע באיזשהוא אופן במערכת היחסים שלך אם החבר,אז לא ניראה לי שיש אם זה בעיה.אבל רק אם את רוצה ומוכנה לכך.ולא ביגלל שאמרו לך כך או אחרת

בעד

ואיך את יכולה להגיד את לא נמשכת לאופי של בנות? לכל בחורה יש אופי אחר. תאמיני לי.

../images/Emo68.gif

צודקת....... אני מאמינה שיש בחורות שאני יכולה להימשך לאופי שלהן...... אבל התכוונתי כסטיראוטיפ...... נו.... נשים הם ביצ'יות לא?
זו כמובן הכללה...... אבל יש אמת בדבר או שזו רק אני?

חחח ../images/Emo13.gif

תראי בקשר לזה.. יש כאלה שהן ביצ'יות.. ויש כאלה שהן נשמות טובות.. יש אמת בדבר כמובן..חחח תלוי על מי את נופלת =]

תתפלאי אבל אני נגד קראי (כך הבנתי)

תראי אפשר להבין שאת מבולבלת והכל אבל לפני הבלבול שלך ישנו קשר עם גבר עכשיו השאלה העיקרית שלי פה... אתם מאוהבים? טוב לך איתו? את מרוצה מהקשר? אני מבין אותו מצד אחד הוא סטרייט ואין לו בעיה שיהיה לך אקט מיני עם בנות אבל הוא לא חושב הלאה... לכן את זאת שתחשבי עכשיו הלאה אני מתכוון שישנו סיכוי שמגע עם בחורה יהרוס לכם את הקשר/מערכת יחסים/אהבה במקרה ואין לך בעיה לקחת סיכון זה... תהני! ובהצלחה

למעלה