מנסה לארגן מפגש

אנשים, התחלנו להיות תוקפניים???

פשש...תזהרו..איזה תוקפנות... אוקיי ככה: לא אמרתי לאף אחד שאסור לו לדפוק לה בדלת אבל אני בטוחה שתסכימו איתי שזה לא כ"כ נעים לעשות את זה...למרות איך שאתם מרגישים כלפיה, וברור שכסופי בחרה את העבודה הזאת היא ידעה שזה יהיה ככה או לקחה את זה בחשבון אבל מה שאני אומרת זה שלא צריך לנצל את זה שהיא כבר יודעת שככה זה יהיה אז לבוא אליה הביתה ולחשוב שזה בסדר... ולא אמרתי ללבד שהיא לא בסדר שהיא תשאל אותה לדבי הפגישת מעריצים- יאללה אתכם אתם תמיד תמיד חייבים להפוך את הדברים שלי! בסה"כ אמרתי שכדי ללבד שפשוט לא תפריע לה יותר מידי...ומכיוון שנאי לא מכירה אותה פשוט חשבתי לציין את זה שתיהיה מודעת וזהו- לא פקשתי עליה לעשות שום דבר..וכמו שזכותה לדפוק לה בדלת או לעשות מה שהיא רוצה - ככה זכותי להגיד מה שאני רוצה ואני ממש ממש לא חושבת שאני מגזימה....אנשים פה לא תמיד מבינים למה שאני מתכוונת, לכן זה נראה להם שאני מגזימה, אבל לא ככה. אמרתי ללבד במסרים שאני מקווה שהיא תסכים אף על פי שלא נראה לי שיש לה כ"כ הרבה זמן ואיחלתי לה בהצלחה- אז תרגעו!

levad

New member
לניבה

נראה לי שהתוקפנות שהתעוררה כאן היא בגללי ובגלל מה שהצעתי. ניבה אני יודעת כמה את דואגת לסופי...יש לה מזל שיש לה אחת כמוך שכל כך אכפת לה! אני מצטערת אם נשמעתי בוטה כשכתבתי לך...אני אשקול שוב את המפגש. מקסימום זה יהיה מפגש נחמד למשתתפי הפורום ואם סופי תבוא אז יופי ואם לא אז לא. אין לי כוונה להטריד אותה או להפריע לה אז תהיה רגועה טוב? ושוב סליחה על הבלגן שגרמתי .

ללבד - איזה מתוקה את!

האלן! האמת, חשבתי שתחזירי לי תשובה תוקפנית אבל שמחתי לראות שלא. ואואו, תודה לך באמת על המחמאות, ואני תמיד דואגת לסופי אבל אני לא נכנסת לה לחיים, אחרי הכל אני לא חברה שלה, לא קרובת משפחה שלה, אלה רק תומכת או מעריצה שממש ממש ממש אכפת לה ממנה. ואני לא יודעת אם סופי יודעת כמה שאכפת לי ממנה
אבל בכל מקרה, תשקלי את זה שוב ותבקשי ממנה כשתיהיה מוכנה ונראה מה היא תגיד על זה ואני מקווה שתסכים. ואני לא חושבת שכל הבלגן בתחיל בגללך את יכולה להיות רגועה בקשר לזה, שום דבר לא קרה. אז אוקיי, הבהרנו את הדברים (דרך אגב, לבד איך קוראים אותך בישראל??) שלך,

ADIDIDIDI

New member
ניבה....

אז ככה כנראה את לא מבינה נכון כי אין פה שום תוקפנות וכשרשמתי את דעתי לא היתכוונתי לקבל תגובות... זה נחמד מאוד שאת מכירה את סופי וסבבה לך אבל... לפי דעתי בתגובתך למעלה השתמשת בזה כסוג של עליונות על לבד! אני מבינה שאכפת לך מסופי ואת עושה את זה רק מטוב לב אבל תני לסופי לעשות את הבחירות בעצמה! אני חושבת שלבד יכולה לשאול וסופי תענה מה שהיא רוצה. אחרי הכל לא מפסידים מלשאול הכי גרוע שהתשובה תיהייה לא! אני חושבת שאפילו שגם אם לפעמים המעריצים זה הטרדה סופי באיזה מובן נהנת מזה, הרי פופולריות של שחקן נקבעת ע"י כמות המעריצים שלו אם לא אנחנו סופי היתה "כלום" היא לא היתה עושה תוכניות טלויזיה או הצגות. אז גם אם לפעמים זה מפריע אני בטוחה שהיא מבינה את זה! ובקשר לאלה שבאים הביתה... אולי זה טיפה הטרדה אבל כולם באים מכוונה טובה של להביא מתנה קטנה וללכת זה הכל מאהבה ואני בטוחה שסופי מבינה את זה ולמדה לקבל זאת!

ADIDIDIDI

New member
אתם לא קולטים שזה לא ריב?

אני הבעתי דעה! תפסיקו סתם לסכסך!

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
שלום ומלחמה, מלחמה ושלום

זאת בעיה בפורומים\צ´אטים וכד´, אתה כותב משהו וכל אחד קורא את זה בטון אחר ומבין את זה אחרת... מסובך להעביר כוונות לפעמים דרך כתיבה בלבד. אז לפעמים אפשר להוסיף הוראות ידידותיות למשתמש כגון: *לקרוא בקול מרגיע ומלטף, המנסה להעביר שלום, ידידות ואחווה בעולם* ואז הכל יהיה ברור.

ofirosh

New member
...

לא התכוונו ליצור ריב אף אחד לא דיבר בתוקפנות וכל אחד אמר את דעות לא יודעת מה זה קשור אבל הייתי חייבת להגחב

עדי.....

את אשכרה הוצאת לי ת´מילים מהפהההה כל מילה שנייה שקראתי אמרתי כזה ראסמי בלב... אמא אני מדברת אל עצמי!!! טוב דיי אלוהים מה הפורום הזה עושה לי..... קיצקץ תדמיינו שכל מה שעדי כתבה אז גם אני כאילו כתבתי פשוט אין לי כח לכתוב זה ארוך מידי.....

לעדי!

היי, לא יכולתי לראות את התגובה שלך כי לא הייתי פה 3 ימים.... טוב תראי, אני אולי רואה דברים קצ בצורה שונה ממך ואין טעם שנמשיך לדסכס על זה, הנושא מבחינתי סגור, אמרתי את מה שהיה לי להגיד וזהו, אתם אמרתם את שלכם וקראתי, וסבבה. רק שתדעי שאני רואה את זה מנקודת מבטך. יאללה לילה טוב!

למעלה