מנסה לארגן מפגש

levad

New member
מנסה לארגן מפגש

אז כמו שאמרתי כבר אני עברתי לבנין של סופי. אני רוצה לארגן מפגש אצלי בבית בתחילת אוגוסט. עד אז אני מקוה שכבר אעשה כמה פעמעים בייבי סיטר לחן וסופי תכיר אותי אז אולי, אולי היא גם תסכים לבוא. מי שמעונין שיכתוב לי במסר הפרטי איך ליצור קשר- כתובת אי מייל או טלפון ואני אארגן את זה. יום טוב לכולם.

לבד, אני מקווה שאתה לא מפריע לסופי

עם הרעיון הזה. רק עברת לשם וכבר אתה רותה לארגן פגישת מעריצים... אני רוצה להיות כנה ואיתך ולא מנסה להרוס אבל זה נראה כאילו שרא עברת לשם, להניין שלה וקצת את נצלת את המצב ועושה פגישת מעריצים איתה... תהיי זהירה, אל תציקי יותר מידי...היא בסה"כ רוצה קצת שקט.... גם אני הייתי ככה אם הייתי היא....אני כמובן מקווה שהיא תסכים אבל... לא יודעת... ואין לה ממש הרבה זמן....אבל אם היא פנויה ולא אכפת לה, אז סבבה.

יו אני מתה!!! לבד- אתה בן או בת????

תגיד/י כבר כי אני משתגעת כבר מזה! בנושא של ההודעה שלי הקודמת כתבתי בלשון זכר ואת ההודעה עצמה בלשון נקבה, הרגתי את עצמי עכשיו!!! אז מה אתה? ו- SORRY

חחחחחח לא היה עדיף........

שתעשי את זה קודם?זה היה חוסך לך הרבה שאלות....

levad

New member
אז ככה..

קודם כל לא אמרתי שבטוח סופי תהיה שם רק אמרתי שאולי היא תסכים. חוץ מזה אני ממש ממש לא מפריעה לה...אני לא מטרידה אותה ולא ניגשת אליה לדירה. היא אמרה שאם היא תהיה זקוקה לבייבי סיטר היא כבר תקרא לי ואני לא מנג´זת לה בכלל. בכל אופן אני לא מתכננת כלום לפני שאדבר איתה וזה יהיה רק אחרי שהיא תכיר אותי. טוב? וחוץ מזה ניבה היו פה בפורום הרבה שדווקא כן דפקו לה בדלת...למה להם את לא מעירה?

pompii

New member
סבבה, תשאלי אותה

אבל לא נראה לי שיהיה לה זמן אלינו ממש... לא כדאי להטריד אותה בעניין הזה ואם היא תסכים אז היא ממש ממש אבל ממש ממש נחמדה בטירוף!

ADIDIDIDI

New member
אז ככה.... ניבה

אני חושבת שאת ממש מגזימה! נחמד מאוד שאת מכירה את סופי ולא רוצה שיפריעו לה! אבל.... אלה החיים אני בטוחה שהיא ידעה מה יהייה לה אחרי הפירסום אין מה לעשות! דבר ראשון אני לא חושבת שיפריע לה לרדת לקמה דקות להפך.. ודבר שני כשלבד אמרה שהיא תארגן פגישה זה לא בגלל סופי! סופי זה היה הצעה שאולי היא יכולה לארגן! אני אישית חושבת שזה זכותה לשאול וסופי יכולה להגיד לא אם היא לא רוצה! ובקשר לשאלה שלך (לבד) למה ניבה לא מעירה לאחרים שדופקים לה בדלת! אז יש לי תשובה! כל מי שדופק לסופי בדלת זה זכותו הוא לא צריך לקבל אישור מאף אחד!!!

בראסמי עדי את צודקת....

כשסופי בחרה במקצוע היא ידעה מה עלול לקרות כאשר היא תתפרסם ואני בטוחה שחלקית היא גם רצתה את זה אולי עכשיו זה כבר נמאס לה.. אבל לפני שהיא הייתה מפורסמת היא רצתה את זה מאוד!! קיצקץ אני עייפה לילה טוב!

ofirosh

New member
תגובה

כל מי שאמרה שסופי בחרה בזה צודקת כשסופי התחילה לעשות את לחיי האהבה היא ראתה מה היו התגובות ללגעת באושר והכינו אותם בסט שזה הולך להיות יותר אני בטוחה שמרוב התגובות היא נהנת ואם לא.. אז אין לה הרבה אפשרויות זה המקצוע וחוץ מזה גם אין כאן לאף אחד שליטה על זה אז שכל אחד יעשה מה שבראש שלו לבד דנה ניבה עדי אני וכולללללללללללללם אממממממ זהו

קירי

New member
לדעתי.....

כל אדם מפורסם יודע שבלי המעריצים שלו הוא לא שווה כלום! ואם הוא לא מבין את זה הוא לא מקצועי.. ככה שזה בסדר ללכת אליה אם היא ברחוב ורואים אותה ושטויות כאלו.. לגבי הבית שלה אולי זה באמת קצת יותר מדי אבל אפשר לנסות מה כבר הכי גרוע שיכול להיות! קיצץ לא יודעת (אני לא ממש טובה בהחלטות כמו שאתם אולי רואים)

עדי צודקת!!!!!!!!!!!

אין מה לעשות זה חלק בלתי נפרד מהמקצוע שלה!!!! אני חושבת כמו עדי כל אחד יעשה מה שהוא רוצה!!!!

casperit

New member
יש מה לעשות!

לא ללכת אליה ולהפריע לה, זו חדירה לפרטיות, אתם לא קולטים? זה בסדר שאנחנו מעריצים אותה אבל אנחנו לא צריכים להציק לה ולבוא אליה... יעל

levad

New member
מישהו יודע אולי מה קורה עם

ההופעה\ הצגה החדשה של סופי? מתי ואיפה זה?

את גרה באותו הניין של סופי כמו שאת

טוערנת אז למה שלא תשאלי אותה בעצמך? תשאלי את המקור במקום שיגידו לך פה דברים לא נכונים או מדויקים כ"כ ואל תתבישי- אם את רואה את סופי במעלית, תשאלי אותה ישר, מה הבעיה? היא תשמח שאת מתענינת דרך אגב, זה קורה הרבה, אם כתבתי את זה בלשון נקבה ואתה בן סליחה טעות שלי, תעיר לי על כך!

למעלה