מנסה גם כאן

ferdinand

New member
מנסה גם כאן ../images/Emo13.gif

עוד פחות מחודש, נגמרת חופשת הלידה (שלה) והאפרוחית מסרבת בתוקף לאכול מבקבוק! (גם על מוצץ היא לא מוכנה לשמוע) מוכנה רק לדבר האמיתי (ות'אמת - אני יכול להבין אותה!
) אפילו חמותי, שעשרות תינוקות עברו תחת ידיה המיומנות לא "יכולה עליה"! רעיונות מיש'ו?

shno

New member
הממ... לצערי אין לי פתרון...

ניסיתם כמה סוגים של פטמות? של חברות שונות? אצלנו היא לקחה מוצץ ובקבוק (חלקי, במקביל לציצי) מהיום הראשון, ובערך בגיל שבועיים כבר הפסיקה לינוק ועברה לאכול רק מבקבוק, אז לא "זכינו" למאבקים שכאלה. ניסיתם להעביר אותה מהציצי לבקבוק תוך כדי יניקה? לא להתחיל בבקבוק, לראות שלא הולך, ולעבור לציצי וזהו - אלא להתחיל בציצי, ותוך כדי להחליף אותו בבקבוק (עם חלב שאוב, מן הסתם - שלא היה הבדל בטעם, אלא רק בפטמה). זה מה שנראה לי שאנחנו היינו מנסים, אבל שוב - לא התנסינו במעבר בין ציצי לבקבוק כי היא לקחה בקבוק מהיום הראשון. שיהיה בהצלחה, ואני מקווה שיימצא לכם הפתרון - בין אם כאן ובין אם באותם מקומות אחרים שבהם שאלת.

חנול

New member
מישהי מיבאת בקבוק מיוחד שיש לו

צורה של שד, ויונקים מהפטמה שלו (שהיא פיטמה מובנית בבקבוק-שד הזה). תנסו לבדוק בפורום "הורים לתינוקות" אני בטוחה שיפנו אתכם למוצר הנכון. נדמה לי שזה די יקר (סביב 100 ש"ח) אבל אולי זה יוכל לעזור לכם.

hag70

New member
האם מדובר בבקבוק "הברמן"(?) המהולל

של הלוחשת לתינוקות - טרייסי הוג? באמת תהיץי מתי מישהו יביא אותו לארץ.

חנול

New member
אם תצרף תמונה של הברמן אוכל להגיד

בתור לא מחבבת במיוחד את הלוחשת, אני לא מכירה את הברמן שלה, אבל אם תצרף תמונה אוכל לפחות לטובת פרדיננד להגיב.

hag70

New member
כצפוי, הבקבוק המדובר נמצא באתר של

הגברת הלוחשת. מצורפת תמונה בשליף של המוצר (מסתבר שיש כמה גדלים). ולהלן פרטים רבים יותר על מוצר זהדומים לו מהאתר שלה. מקווה שזה עוזר.

חנול

New member
אוקי, ממש לא זה. אפילו לא דומה

מדובר בשד מסיליקון (כאילו הלבישו סיליקון על שד אמיתי ואז הפרידו. במקום של הפיטמה עשו חור קטן ויש מכסה בצד השני. לתוך זה מכניסים חלב ונותנים לסרבן הקטן לאכול. ממליצה שוב לפנות לפורום "הורים לתינוקות" פה בתפוז. בטוח שיעזרו שם.

hag70

New member
תודה המחמאה שפנית לגברים שבתפוז

אבל ניסית כבר בכל הפורומים ה"נשיים" של תפוז? הנקה - 317 הנקת תאומים - 1499 יעוץ הנקה - 556 (בעצם הם בעד ההנקה ולא גמילה ממנה. אולי הם יעזרו בכל מקרה). ויש עוד ועוד. ראה פה. חפש את איזור "משפחה". בהצלחה.

ferdinand

New member
../images/Emo140.gif תודה על התגובות.

בפורום הנקה הפנו אותי לכאן להשקיע בכל מני בקבוקים משוכללים שכאלו, נראה לי (סליחה) קצת מופרך. אם ייכלו כל הקיצים, והיא תמשיך לסרב גם כשאמא לא תהיה בסביבה (מה שלא מאמין שיקרה) אולי ננסה אותם. מצחיק - עם הגדול, היה לנו סיפור הפוך: לא היינו מודעים לענייני הנקה אז, וכשהאחות בתינוקייה הגישה לי ת'בקבוק, וישבתי להאכיל אותו - הייתי גאה נורא!
(מה ש- כמובן, די הרס את המשך ההנקה שלו!) השני גם ינק עד שהיא חזרה לעבודה, אבל לא זכורה לי שום בעיה שהיתה עם המעבר לבקבוק. עושה רושם ש-"שם המשחק" הוא סבלנות והתמדה - מקווה. (אעדכן בהמשך
)

חנול

New member
אאוריקה, מצאתי את הבקבוק

כנס לכאן. עליו אני מדברת. כמובן לא מניסיון אישי. אני יודעת שהוא לא שול (אבל לא יותר מ-100 ש"ח), ובעיני, אם 100 ש"ח פותרים בעיות שיכולות לגרום לך למרוט שערות, כדאי, ויפה שעה אחת קודם.

חנול

New member
אאוריקה, מצאתי את הבקבוק

כנס לכאן.עליו אני מדברת. כמובן לא מניסיון אישי. אני יודעת שהוא לא שול (אבל לא יותר מ-100 ש"ח), ובעיני, אם 100 ש"ח פותרים בעיות שיכולות לגרום לך למרוט שערות, כדאי, ויפה שעה אחת קודם.

למעלה