מנסה בפעם השנייה

aristo1973

New member
מנסה בפעם השנייה

הפעם הראשונה שהפסקתי לעשן הייתה לפני כשנה ,שלושה חודשיים בלי כלום ,ואז אמרתי לעצמי מה כבר יקרה אם אני אקח סיגריה אחת ביום בערב,אחרי העבודה עם קפה טוב . ההדרדרות התחילה ומסיגריה אחת הגעתי לשיא של 7 סיגריות ביום (שזה גם הישג בפני עצמו) ביחס להיותי מעשן של כמעט קופסה ליום במשך 12שנה לפני שלושה ימים נכנסתי בעניין הדבקתי מדבקות ומה שנשאר לי לעשות זה לבהות ולקוות ,מה שנתן לי פוש רציני זו העובדה שאני שוחה בקבוצה ובאימון האחרון קיבלנו תרגיל "צלילה" (סיבולת לב ריאה) וההתעסקות הנוספת שלי בספורט אתגרי (POWER KITE) יש למישהו עצה איך לא ליפול בשנית?

זולו60

New member
איך לא ליפול שנית

יום יום תגיד לעצמך הסיגריה היא רק אשליה היא חזקה ובאותו זמן חלשה כי היא מיד קוראת לאחיותיה. תגיד לעצמך אני מוותר על עישון הסיגריה הזו בכל מצב. כי היא לא באמת עוזרת והיא ערמומית כמו חתיכה בלונדינית שאורבת לך בסיבוב ואתה אומר לה לא יקירתי אני נשוי והיא אומרת רק הפעם לזכר ימים עברו ואם אתה מתפתה קרוב לודאי יהיו עוד הרבה ניאופים כאלה. בקיצור השווה עצמך לאלכוהוליסט - לו אסור לשתות אפילו כוסית אחת, כך גם לך. כולם גיבורים, חושבים לא אעשן רק אחת - אני לא אחזור לצד המעשנים. ואת התוצאות כולנו יודעים בהצלחה

פורמה

New member
היי בהצלחה ../images/Emo39.gif

בענייין מדבקות שמעתי שמי שהשתמש בתחליפי ניקוטין נגמל מהעישון אבל לא מהניקוטין. אם התחלת ואתה מרגיש מרוצה מהתהליך בנתיים, כדאי לך לברר בין אנשים שהשתמשו במסטיקים/מדבקות/משאף ניקוטין, לשמוע מהם על התהליך שעברו וללמוד ממנו. זה ממש יכול לעזור. ומה שצריך לעשות כדי לא ליפול כתבתי בהודעה ליולי , זה מה שאני עושה ובנתיים זה עובד לי פ'סדה גמור

למעלה