מנסה את כוחי מרדכי. אחלה קוסקוס.
ע עושים אהבה לא מלחמה New member 23/5/02 #4 ווענונו לא יצא לעולם. וענונו וענונו צא החוצה אמא ואבא יקנו לך עוגה. או שלא.
ע עושים אהבה לא מלחמה New member 23/5/02 #6 גם אריה וסבא יבואו? בקשהבקשהבקשה מזמן לא היה פה אף אחד, חשבתי כבר שכחו אותי.
L lamalo New member 24/5/02 #10 כן, שכחתי חיתול והשתניתי במכנסיים. לא נעים. אבל מצד שני אני ג´וליה. מותר לי הכל.
L lamalo New member 24/5/02 #12 מהצד, ראשון התפוצץ בה מתאבד, אבל זה רק מהצד כי אני בכלל לא גר שם. מצד שני, אם היה מתפוצץ פה מתאבד, אז זה כבר לא היה מהצד.
מהצד, ראשון התפוצץ בה מתאבד, אבל זה רק מהצד כי אני בכלל לא גר שם. מצד שני, אם היה מתפוצץ פה מתאבד, אז זה כבר לא היה מהצד.
ז זיוי בת New member 24/5/02 #13 מאיזה צד להגיע אליך? זיוי [כי בדיוק שואל אותי פה איזה מתאבד מהי הדרך הקצרה ביותר לגן עדן?]
L lamalo New member 24/5/02 #16 עם רקדניות הורה אני אוהב מאחורה עם כל אלה שמזכירות לי את אמא אני אוהב מקדימה ועם כל אלה שענק להם השד אני אוהב מהצד
עם רקדניות הורה אני אוהב מאחורה עם כל אלה שמזכירות לי את אמא אני אוהב מקדימה ועם כל אלה שענק להם השד אני אוהב מהצד
L lamalo New member 24/5/02 #20 מאוד יפה מצדה של מצדה, לא? להבטיח ככה שהיא לא תיפול גם אם, נגיד, יתנפלו עליה 100 פ"שים או בואשים מסריחים.
מאוד יפה מצדה של מצדה, לא? להבטיח ככה שהיא לא תיפול גם אם, נגיד, יתנפלו עליה 100 פ"שים או בואשים מסריחים.