מנכ''לית לעיריית לוד ????

מנכ''לית לעיריית לוד ????

מנכ"ל האוצר דוחה טענת מרכז השלטון המקומי על המשך "חרם האשראי" של הבנקים הקטע הרלוונטי: בכל הניסיונות שנעשו עד עתה לא הניבו פתרון תקציבי למצוקה של רשויות רבות. ראשי רשויות כמו ראש המועצה המקומית חצור הגלילית מנכ"ל עיריית לוד , תמכו בדבריו וסיפרו על אילוצים שגורמים להם לממן הוצאות לתפקיד מכיסם כמו דלק למכונית. מנכ"ל עיריית לוד עדינה חכם ציינה שחוב העירייה הגיע ל-200 מיליון שקל ללא מוצא. יו"ר הוועדה ח"כ יעקב ליצמן הודיע כי בניגוד למנהגו בשבועות האחרונים לא יקבע עוד ישיבות שבועיות לדיון חוזר במצוקת האשראי של הרשויות אלא מי זו הגב' עדינה חכם? נערך מכרז ולא ידעתי? ובכן נפתרה התעלומה!!!!!! הגב' היא מנכלית עיריית יהוד ועוד הפתעה!!!! היא אשתו של העו"ד חכם זוכרים??????????????

harty

New member
אין להם כסף לדלק!!!! רק מהכסף שקיבל

מעיריית לוד ניתן היה לנסוע שנה....ספרו לי איך בני הזוג הנ"ל הצליחו לעשות חיל בשלטון המקומי. באמת אני מצדיעה להם.מעניין שגם לוד וגם יהוד במצוקה.....יתכן ומדובר במזל רע??

r68

New member
גברת ארטי הנכבדה

לפני שאת רושמת דבר מה תבדקי טוב טוב אולי המזל הרע הוא דווקא ללוד שבני הזוג הנ"ל לא מייצגים אותה . גברת חכם זכתה במכרז למנכ"ל יהוד לפני כחודשיים בלבד וספרי לי את ממתי יהוד במצוקה.........אז מתני את סגנונך ועל תטילי קלוןודופי באנשים שאינך מכירה .כמו כן מר חכם לא קיבל דבר ללא תמורה אם ושוב אם קיבל כספים מהערייה וזה גם מוטל בספק הוא קיבל או יקבל.. כספים שמגיעים לו בגין עבודה שביצע אני לא חושבת שאת היית עובדת בהתנדבות וגם במידה וכן זו בעיה שלך את לא יכולה להכנס לכיס של אחרים........אז פעם הבאה בלי רעל בבקשה......רק לידעתך גברת חכם עד לא מזמן שימשה כמנכלית פארקי יהושוע הגברת חכם היא עורכת דין במקצוע לגברת חכם יש מספיק קבלות ונתונים לזכות במשרה שזכתה בה .

yaronbro

New member
רק להשכלה כללית עיריית יהוד מצויה

בקשיים וחובותיה די דומים לחובותיה של עירית לוד

harty

New member
אני מעולם לא הטלתי דופי בגב' חכם

או בבעלה.ההפך הוא הנכון כתבתי אפילו שכל הכבוד להם. אבל טענה שהועלתה לגבי הדלק מצביעה בבירור שיהוד במצוקה. תתפלא לשמוע ולדעת שאני מכירה היטב את היכולות של עו"ד חכם אם כי בלוד הוא לא זהר במיוחד.

yaronbro

New member
קוראים לזה סינדרום לוד זה חרך אפילו

את עמוס חג'ג' ואריה ביבי נמוג לביב ממנו הוא בא אחרי שחיסל את העצים בעיר

r68

New member
דר' שתיל נא לדייק בנתונים שאתה מביא

לידעתך גברת עדינה חכם היא מנכלית עריית יהוד ולא לוד כפי שציינתה " מנכ"ל עיריית לוד עדינה חכם ציינה שחוב העירייה הגיע ל-200 מיליון שקל ללא מוצא. יו"ר הוועדה ח"כ יעקב ליצמן הודיע כי"

yaronbro

New member
תקראי את ההודעה עד הסוף הדברים

כתובים באופן מדוייק

r68

New member
מר ירון

איך כתוב במדוייק שרק בסוף מצויין יהוד כמו כן כמה זמן יהוד בגרעון........וכמה זמן הגברת מתפקדת... אז עם הערייה בגרעון 3 שנים והגברת מתפקדת חודשיים אז הגרעון באשמתה....יש לך השקפה מעניינת מאוד......

r68

New member
סליחה אני מבקשת סליחה כשלא "אוהבים"

מישהו אז מותר ללכלך מה אז שיבושם לכם ותמשיכו להציף את הפורום באמתשלכם במקום באמת לאמיתה חבל על האנרגיה וחבל על הוויכוח

harty

New member
68 ז,קודם כל נרגעים.יתכן ואת צודקת

אם העובדות אכן כהוויתן, דהיינו מנכלית יהוד חדשה בתפקידה. לגבי הגרעון את מודה שאכן קיים גרעון בניגוד להודעותיך הקודמות בהן הכחשת עובדה זו. בכל מקרה אני מאחלת לגב' חכם הצלחה בתפקידה החדש וליהוד בכלל שתצא מהבלגן. אני מקווה שאת מאחלת לנו את אותו הדבר. בכל מקרה היה ראוי יותר להביא דוגמא לחוסר יכולת תפקוד לפני הוועדה הנ"ל לא בבעיה אישית של מנכל זה או אחר, אלא. בדוגמא כמו כמה ילדים מוזנחים כי אין מספיק תקציב לרווחה, כמה זקנים ביהוד ולוד אינם מקבלים את מינמום אמצעי המחיה, וכו... או אפילו כמה חודשים גימלאי העיריה אינם מקבלים שכר, כמה חודשים או ליתר דיוק כמה שנים לא הופקדה אגורה אחת בקופות הגמל של העובדים...וכו'. האם הדוגמא שהביאו מנכלי העיריה היא נאותה? האם היא מצביעה בכלל על גילוי שמץ איכפתיות לאוכלוסיות החלשות בעיר? או רק איכפתיות לתנאי השכר של הבכירים?

harty

New member
אז מי במצוקה? מנכ"ל עיריית לוד או

יהוד עם אובר של 200 מליון? עכשיו אני כבר לא מבינה דבר..

אם היית קוראת מה שכתבתי שנית

לא היית מגיבה כפי שהגבת , אלא אם כן שלא הבינות מה שציינתי. ואני חוזר בצורה יותר פשוטה , ידוע שהג'ב היא מנכלי'ת יהוד , אולם נודע שהיא מנכלי'ת לוד,וךפיכך התהייה מתי יצא מכרז ???? המבין יבין.

r68

New member
דר שתיל שוב אתה לא מובן חד וחלק

גברת עדינה חכם היא מנכלית י ה ו ד אז אני לא מבינה ממי נודע שהיא מנכלית לוד כל ידיעה כזו היא בגדר הטעיה

למעלה