מני יקר

חייקין

New member
מני יקר

כעובד משרד הבטחון, ודאי נהירים לך הקשרים המיוחדים בין האגף לבין הארגון, וודאי אתה מודע למשכורות העתק שמקבלים מזכירי המחוזות, שיעודם העיקרי לבלום את נכי צה"ל הזקוקים נואשות לעזרה אמיתית מעשית, דהיינו עזרה כספית, ולנווט אותם לאפיקים אחרים, כמו "להתנדב". אני מבין שאתה עובד במשרד הבטחון בהתנדבות? אם לא אתה מוזמן לתקן אותי. אני שנפצעתי בקרב בלבנון בשנת 1971, וכתוצאה מפציעתי אני נכה צה"ל 100% ואיני יכול לעבוד ולהתפרנס, וכל צרכי אמור לספק האגף, מקבל רק שני שליש מצרכי, לא מקבל מלוא הטיפולים להם אני זקוק, לא מקבל מכשור לו אני נזקק ונאלץ לממן מכיסי, בו שוררת ריקנות
אגב, כאשר נולדת מני, הייתי מפקד פלוגת טנקים בחטיבה 7, וזאת למרות פציעתי. אז יכולתי להתנדב, כיום אני "אוכל אותה" ובגדול. אודי

חייקין

New member
נ.ב. למען הסר כל ספק

כאשר נפצעתי בלבנון, כקצין צנמנים צעיר, במסגרת "פשיטה", פעילות מבצעית כנגד קן מחבלים בעומק לבנון, סרבתי לקבל צל"ש ממוטה גור ז"ל. למרות פציעתי הקשה התנדבתי להמשיך ולתרום למולתי ועברתי הסבה כמפקד פלוגת טנקים, כיון שלא יכולתי יותר לצנוח או להלחם רגלי. כך שנושא ההתנדבות נהיר לי מלפני ומלפנים. אולי יסכים מישהו מאגף השיקום להתנדב ולדאוג להעלאה מכובדת של תגמול הנצרך, לשעור שיספיק למחיתם של הנצרכים, ואולי יתנדב מי מאגף השיקום לדאוג שנכה 100% שנפצע בקרב לא יזדקק לפורום כלשהו להעלות איזושהי בעיה
אודי

חייקין

New member
עקב תקלה טכנית בפורום

איני מצליח להעלות קבצים המוכיחים כי אגף השיקום לא עומד בהבטחותיו, וכן שארגון נכי צה"ל עושה דברו של אגף השיקום, ולא פועל למען נכים קשים הזקוקים לעזרה. כאשר תתוקן התקלה, אשמח להוסיף המסמכים, בינתיים ניתן לראות חלק מהם בפורום קשרי משפחה, במכתבי מ 18 ליוני 2004. אודי

חייקין

New member
הודעות לא נשמרות

הודעות שעברו לעמוד שני, אינן ניתנות לצפיה מרגע שעברו לעמוד השלישי. נקווה שהצוות הטכני של תפוז ידרש לנושא. אודי

עָנת

New member
לא מבינה../images/Emo2.gif

הודעות לא מוקפצות מלפני חודש ימים
. אני מאמינה שכאשר הדפים יתמלאו,העמודים יתווספו בכל מקרה

למעלה