מני טבח'ת קיצ'רי ליום?

שאפיק

New member
מני טבח'ת קיצ'רי ליום?

דרוח בית אימי אכל קיצ'רי וסמק מק'לי בלקת אעייונו ליהודה דכלת בג'חרו עודה

דליה נס

New member
אוף אוף יאבה

מאני יסווי לי קיצרי וסמאק מכ'לי
יאריית תחד'ני וויאק

ליל 2

New member
חבר'ה, אצל אמא שלי, כ ו ל כ ם

מוזמנים. הבוקר כשדברתי איתה בטלפון, שאלתי כמו תמיד , "אמא מה בישלת היום" ? והיא ענתה : קיצרי וסמק מכילי. ואז שאלה אותי כמו בכל יום חמישי : תגידי ליל, איזה קובה נכין מחר ? "עינדי קר'עה חמרה" ושרתו קיס'ר ת'ום (שום) ובבנז'אן. אסה אסווה תומיה וקובה חמזה.. ול'אבוקי אסווה קובה חלווה. וביית - מעיית (אם ידרש תרגום , אני פה ) ולאוולדק ? נו מה יאכלו ילדיי? שניצל ואורז לבן.

ליל 2

New member
בטח שראיתי, אבל היום אני לא מכינה

כלום, כל מה שהכנתי ,בשלתי, אפיתי ובכלל, "יצא על הפנים" בסוף השבוע הזה אני "מתנחלת" אצל אמא שלי, הסירים ריקים. ליל

דליה נס

New member
שוקראן ליל

בנוגע לשניצל הזכרת לי "תקרית" שלא מזמן הייתי עדה לה הוזמנו לדודי לשבת בצהרים, הדודה טרחה והכינה מכול טוב עירקי, טביט, וערוקים למינהם, טירשאנה ימי ימי ואפילו על הטרשי כמו של פעם לא פסחה. הנכדה הקטנה שלה בת ה-8 התנדבה להגיש לשולחן, ראיתי שהיילדה "חיירי" מהורהרת משו, שאלתי יסמין מה קרה ? והקטנה ענתה , למה אמא לא מכינה לנו אף פעם כזה אוכל כמו של סבתא ?? למה רק פתיתים ושניצל וצ'יפס ? אזזזז אל תתפלאי אם יום אחד ילדייך יזרקו לך את המשפט הזה . אגב אני לא מבשלת בכלל חוץ מ- כוסמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אךךךךך דליה את מזכירה לי את

הבנות של אחותי, היו באות בטענות לאמא שלהם, למה את לא מבשלת כמו סבתא. באהבה ממני,

../images/Emo36.gifזה גם מזכיר לי משהו../images/Emo26.gif

כשהילדים שלי מדברים על הבישולים של אימי בכזאת אהבה על כמה שהם טעימים ועד כמה הרבה מאוד הם אוהבים את המטעמים שלה ...

למעלה