מניקה בקריסה

מנעמים

New member
מניקה בקריסה

אני מניקה בת 10 חודשים מלא. מגיל 4 חודשים בערך לא ישנה טוב, והרגלתי אותה בעצם להנקות תכופות בלילה. בגיל חצי שנה חזרתי לעבודה אינטנסיבית, אך המשכתי עם ההנקות המרובות בלילה כי ידעתי שזה הכי טוב לה. עכשיו היא בת 10 חודשים, אוכלת מצויין מוצקים ואני די בטוחה שהיא לא קמה בלילה מרעב אלא מהרגל... ואני עוד רגע קורסת, ואיתי כל שאר המשפחה מחוסר שינה בלילות ולצערי עצבים וחוסר תפקוד במהלך היום... לא יודעת מה לעשות. אין לי בעיה לקום פעם-פעמיים בלילה להניק אותה. אבל 10 פעמים בלילה זה כבר גדול עליי. גם אם היא ישנה איתי אני מתעוררת מכל התחברות שלה והיא נתקעת עליי עד שזה כבר לא נעים לי ואז קשה לנתק אותה... מצד אחד מפחדץ לעשות לה נזק בכך שאמנע ממנה הנקות מרובות, מצד שני בעלי לוחץ לתת תמ"ל במקום לפחות שתירגע מזה ולא תרצה את הציצי... ממש לא יודעת מה לעשות, אבך במצב הנוכחי כבר אי אפשר להישאר למען שלום בית... אשמח לעיצתכם. (אגב - ניסיתי כבר מעל חודש לתת פעם בלילה בקבוק שאוב, אבל זה לא הפחית התעוררויות בהמשך הלילה)
 

michal@gal

Active member
מנהל
זו בעיית שינה

זה לא בגלל ההנקה ועובדה שכאשר נתת בקבוק בלילה זה לא שיפר את המצב.
&nbsp
איך היא נרדמת בערב?
שינוי צורת ההרדמה יכול לשפר את השינה.
&nbsp
אם בעלך רוצה לשפר את הלילות הוא יכול לעזור בלילות. תחליטי כל כמה זמן נראה לך סביר להניק בלילה, ובהתעוררויות האחרות הוא יגש אליה. ממנו הוא לא יצפה לקבל הנקה וכך יש סיכוי טוב יותר שתתרגל להרדם בחזרה ללא הנקה.
 

מנעמים

New member
היה ניסיון כזה

היה ניסיון כזה לתת בקבוק ב-23 ואחכ הנקה עוד פעם אחת בסביבות 2-3 ובשאר הזמן הוא קם אליה, אבל היא צורחת וזורקת את עצמה לכל עבר ומעירה את כל בני הבית בדרך. אחרי כמה לילות כאלה היה שיפור מסויים. עדיין התעוררה אבל "קיבלה" את המצב. ועכשיו בשבוע וחצי האחרונים שוב חזרה להתעורר עוד יותר פעמים וצורחת בכל פעם שלא מקבלת ציצי או בקבוק שאוב... האם תמ"ל יעזור במצב הזה?
&nbsp
אוכלת ארוחת ערב מוצקה ממש יפה. מקלחת. והנקה בחדרינו לפני השינה (חדר חשוך)
 

michal@gal

Active member
מנהל
אולי משהו מציק לה

ובגלל זה חזרה להתעורר כל כך צפוף.
אולי שיניים?
מהנסיון שלי יכולים להיות שבועיים של לילות נוראיים לפני שבוקעת שן.
 
למעלה