מניפת טאמרי T_T

lily kane

New member
מניפת טאמרי T_T

אוקי בעיקרון כמו שחלק יודעים בעקבות חוסר תקציבי שהיה לי אני מוכרת את הקוספלים שלי אלא שמישהי לא רצתה את הקוספלי של טאמרי רק את המניפה אני לא מוכרת את המניפה הישנה בלי הקוספלי אבל אני מוכנה לעשות חדשה מכיוון שהיא הייתה צריכה לפני הקוספלי אני ממש התאמצתי והבטחתי שאני ישתדל להביא לה עוד השבוע כבר ביום חמישי קניתי חומרים וכבר אתמול עבדתי 4 שעות על הבסיס בעיקרון עלות החומרים היא יותר מ70... כשאני ביקשתי ממנה הפעם רק 110 שזה כלום לעומת כמות העבודה והזמן היום חברה שלה הודיעה שהבחורה לא רוצה את המניפה הכסף שהוצא על המניפה הוא כסף הקוספלי שלי כבר לא נעים לי לבקש מעוד אנשים עזרה לקוספלי המניפה הזאת יוצאת יפהפיה אני יהיה מוכנה להגיע עד לבית כל עוד ינתן לי החזר על האוטבוסים אני רק צריכה שאם מישהו רוצה מניפה שידבר איתי (או אולי אפילו פריט אחר אני די טובה בהכנה שלהם) אני פונה לכאן כי אין לי כבר מה לעשות הרבה אנשים עזרו לי עם הכסף של הקוספלי הזה אני פשוט לא יוכלה לבקש עוד כבר לא נעים לי T_T דרכים לדבר איתי אפשר במסרים אפשר במייל\מסנגר [email protected] אפשר באייסי 119484325 ואפשר בנייד 0545889124 רק לא להשאיר הודעות במזכירה כי נגמר לי הביג טולק של החודש

למעלה