מניפה מגלומנית

*pank

New member
מניפה מגלומנית

פעם הייתי מניפה פיצית חד גונית, חלשלושה... נתונה ביד חיוורת של עלמת חצר ענוגה בי הייתה מנפנפת והרוח צחקה וצחקה אך נותרה עיקשת לא משה ממקומה. שורו וראוני היום ססגונית, רב- גונית אחוזה לתפארת ביד אצילית והרוח חומקת על קצות אצבעותיה בשנית, בשלישית... הן עכשיו אני מניפה ענקית חולשת על ים ויבשה כל יכולה גאונית. פעם הייתי אוסף של קפלים ושממה היום אני פרחונית שושנה אדומה מלאכת מחשבת יצירת פאר מרהיבה. היי מה קורה פה?! בשם אלוהים!!! מאיפה החוצפה לדחוס אותי לקופסת גפרורים צר לי חברה, שימרו על הראשים הן אני שלושה מטר ועשרים...

פאנקילהההההה

מאז ומתמיד שירתך נראתה לי מיוחדת ועכשיו היא הולכת ומתעבה ומתיפיפת לה כל כך! רק טוב!!!

*pank

New member
תודה לך קסומה ../images/Emo24.gif

יש אפילו סיפור קטן מאחורי השיר זה שיש לי טעם מחריד בגברים זה לא חדש אבל כמו שיש אקס מיתולוגי אצלי יש מניאק מיתולוגי, אז הרע מכולם, (שהוא גם אבא של לוציפר, אבל זה כבר שייך לטרילוגיה אחרת,) היה גם היפה מכולם. מרוב "נחת" ובעיקר קדחת הלכתי להתייעץ עם מדיום מדופלם, שיאמר לי זוכים בקצת אהבה מנסיך האופל, אבל המדיום רק הסביר לי לאיפה לקחת את הרגליים ולאן לברוח בכדי להמשיך את העניין הוא השווה את אהובי למניפה ענקית וססגגונית של אנרגיה ואותי לפס דקיק מסכן ועגום.

יודע ש...

New member
אפשר להוסיף מילה?

לא בטוח שהבנתי את כוונת המשוררת אבל גם אני אהבתי את המילים ולגבי גברים אם לא הייתי תפוס היתי מראה לך שיש גם גברים רצינים

*pank

New member
יודע ש...../images/Emo141.gif

שלפעמים אנחנו קטנים ומסכנים לפעמים אנחנו גדולים מהחיים ולפעמים נדמה לנו שאנחנו קטנים ומסכנים ולפעמים נדמה לנו שאנחנו גדולים מהחיים אז האמת היא שאנחנו לא כל-כך קטנים ומסכנים, וגם ממש לא גדולים מהחיים אנחנו פשוט אנחנו, זה כל הקסם.

למעלה