מניעת חופש הפולחן

מניעת חופש הפולחן

מניעת חופש הפולחן רק מוקממת את הציבור שלא נותנים לו להתפלל היום. לצערי מחר יש את הוועידה הערבית וזה רק יגרום לכל מאה מיליון החברים שלי לכעוס על ישראל הקטנה

בופאלו

New member
לערבי שמפחד לענות לי

בנתיים ישקאל הקטנה כסחה 3 מדינות ב6 ימים אז תוטב שתחשוב היטב מה נעשה 12 יום שום מדינה ערבית וגם כולם יחד לא יוכלו לנציח את ישראל ואתה יודע למה? כי האלוהים הוא שלנו אמרתה הרבה דברים אבל אתה חי במדינת ישראל ואם לא טוב לך חפש מקום אחר

orlean

New member
כמה תמים...

נו באמת. מניעת חופש הפולחן... האם הפולחן המוסלמי כולל זריקות אבנים על מתפללים מדת אחרת ברחבת הכותל? או אולי שריפה של נקודות משטרה על יושביהן? או תקיפת שוטרים ואנשי החוק? או שאולי סתם אלימות וחוליגניזם לשמו?? אולי לא הבנו נכון ובעצם כל מה שקורה כאן בשבועיים שלשה האחרונים הוא בעצם חלק מהפולחן הדתי המוסלמי? תתעורר ידידי!! מדינת ישראל מעולם לא הגבילה פולחן דתי כלשהו (גם כשהיתה צריכה- בין אם יהודי ובין אם מוסלמי), ללא סיבה מוצדקת. לפני שבועיים, להזכירך, ע``מ שלא לפגוע בחופש הפולחן שלך, מדינת ישראל, חסרת התחשבות שכמותה, פינתה את כל מתחם הר הבית והעיר העתיקה, כדי שמוסלמים יתפללו ללא התגרות מצידינו (להזכירך, מדינת ישראל שולטת בהר הבית, והחוק הישראלי חל עליו, ע``פ דין, גם לפי החוק הבינלאומי- מוצא חן בעיניך או לא). המוסלמים, להזכירך, סיימו את התפילה בהתפרעות רבתי, נסיון להצית נקודת משטרה על השוטרים שישב בה (כן, זה נסיון לרצח, אפילו אם ברמת האלימות המקובלת לאחרונה במקומותינו, זה נראה ארוע חסר חשיבות), ובעצם חופש הפולחן שלך הפך להיות מפגן חוליגניזם לשמו. אז כן, אין לך ולבני דתך את הזכות להרוג, לרצוח או להרוס בשם הנביא מוחמד (זה אפילו מקובל עליו- לא להרוג סתם אנשים), ואם אתה ועוד מאה מיליון מוסלמים חושבים שבשם חופש הפולחן שלכם מותר לכם לפגוע בזכותם של שישה מיליון יהודים במדינה ועוד מיליוני אחרים בעולם, לחיות ולהתפלל (אני מניח שתסכים אתי שמוסלמים הם ששרפו כ- 200 בתי כנסת ברחבי העולם), אז תתעצבנו ותתרגזו עד השמיים מבחינתי. כל עוד בעיני מוסלמים רבים, חופש הפולחן שוו לחופש להרוג, לתקוף ולהפריע לסדר, אז אין חופש פולחן. כדאי מאד שתפסיק לגלגל עיניים בצדקנות מעושה. אלימות ורוע קיימים בשני הצדדים (כן, גם אצלנו יש אנשים אלימים וטיפשים). עדיף להסתייג מכל מעשה אלימות, ללא הבדל דת וגזע. אל תנסה להצדיק את המעשים המיותרים והמכוערים שנעשו בשם האיסלם לאחרונה. לא סתם נמנעה הזכות להתפלל, וכדאי היה לציין זאת בהודעתך, ולו למען ההגינות והאיזון. ובכלל, אל תנפנף בעשרות מיליוני המוסלמים. את החזית המאוחדת המוסלמית אנו מכירים טוב מאד. כולנו (אני מניח שגם אתה), יודם טוב מאד מה היה קורה לו היה משטר ערבי נאלץ להתמודד עם אלימות כזו. פשוט- תשמור על הגינות- כדאי לכולנו!

כבר מיימיי התנ``ך ישראל של היהודים

אז מה אתם עושים במדינה שלנו ?? ועשה לי טובה דבר ברוגע

למעלה