מניעת חדירה דרך הICQ

The Highlander

New member
מניעת חדירה דרך הICQ

שלום. לאחרונה, נודע לי שמישהו מסוים מתכנן לפרוץ לי ל אייסיקיו. מה שרציתי לדעת הוא, מה הם הנזקים שיכול אותו אחד לעשות ? האם הוא יכול לקרוא את ההודעות שלי ? האם יש אפשרות באמצעות הICQ לפרוץ בכלל למחשב ? והכי חשוב , מה ניתן לעשות בשביל להתגונן ? האם אני חייב פיירוול אם כן, איזה מומלץ, והאם הפיירוול המובנה שיש באקס פי, מספק הגנה טובה. תודה רבה על כל פיסת מידע.

shay454

New member
firewall בXP לא ממש עושה את העבודה

אם יפרצו לך דרך ה PORT של ה ICQ תלוי ברמת המיומנות של הפורץ,אבל בעיקרון הוא יוכל לעשות הכול במחשב שלך עם אתה רוצה תוכנה טובה אז יש את 2 המובילות כיום שהן ZONE ALARM ו TPF שניהם טובות באותה מידה ZOALARM יותר ידידותית למשתמש

uzi2

Active member
מה שחייבים

קודם כל תעדכן לגירסה אחרונה של ICQ. בגירסאות קודמות של ICQ שהיו מבוססות על הקוד של AIM התגלה חור אבטחה מביך. הגירסה 99b שהיא הגירסה האחרונה שיצאה לפני ש- ICQ עברה לפרוטוקול של AIM אין את חור האבטחה הנ"ל והיא ידידותית (בניגוד לאלו שבאו אחריה, לפחות לטעמי), אבל כבר לא ממש תואמת את הגירסאות החדשות, כך שלצערי אני כבר לא יכול להמליץ עליה. שנית, אל תקבל קבצים דרך ICQ, E-mail, IRC וכדומה. ודא שיש לך תוכנת אנטיוירוס מעודכנת לחלוטין (ושכל הזמן תתעדכן). ההגנות הרגילות. עדכונים קריטיים למערכת ההפעלה, וכדומה. אם אתה רוצה תוכנת פיירוול, אז זה שיש ב- XP נותן הגנה מסויימת. KPF הרבה יותר טוב, אבל דורש השקעה מסויימת בלקרוא את ה- User Guide. אני לא ממליץ על ZoneAlarm. האם אתה חייב פיירוול? אף אדם שמשתמש במחשב יחיד שמחובר לאינטרנט (ולא דרך אלקטל) לא "חייב" פיירוול, אבל זה חוסם נסיונות פריצה שבמחשב שמתוחזק כהלכה, ממילא היו נכשלים.

למעלה