מנילה..

עינב36

New member
מנילה..

יש לי שאלה...אני מתגייסת ב16-7 עם עוד מלא חברות מהעיר שלי בקיצור הם כבר קיבלו מנילה ואני לא וכשהתקשרתי ללשכת גיוס אמרו שאני גם לא יקבל מנילה ולא הסבירו הרבה למה..קודם כל לפי דעתי זאת פשוט חוצפההה ...לפחות שיתנו סיבה למה אני לא קיבלתי והם כן אבל שלא יתחמקו.. יש לי מקצוע שאני הולכת לוותר עליו ביגלל הצבא כי אני כן רוצה לתרום במקום כל שהו אבל לפחות שיבואו קצת לקראתי..כי יכולתי להלחם לקבל פתור וללכת לעבוד במקצוע שלי ולעשות כסף מצויין...אבל העדפתי שלא..העדפתי לתרום משו למדינה בקיצור כשהבנתי שאין לי סיכוי לעשות משו מענין בצבא הורדתי פרופיל ל45..+בעיות ת"ש ז"א אני אמורה לחזור כל יום הביתה וכבר אישרו לי את זה..והתפקיד הכי הגיוני שנראה לי ה שח"מ אז התקשרתי ללשכת גיוס ושוב הם לא שמים עלי שולחים אותי מפה לשם ...מישהו יודע מה צריך לעשות חוץ מלשלוח מכתב בקשה ללשכת גיוס כמו ילדה מסכנה ולהתחנן שיתנו לי אופציה לבחור תפקיד כמו שנותנים לכולם..למי לפנות או משהו בסגנון?... מקווה שמישהו פה יודע...כי הייאוש קרוב בסוף אני יצא על 21 והפעם זה לא יהיה רפואי אלה נפשייייייי

Kick SsS

New member
מה למדת?

מקצוע טכנולוגי כלשהו? זה המקצוע שדיברת עליו? לדעתי מייעדים אותך לשרת במקצוע הזה..

למעלה