מנילה חדשה

Yael Floyd

New member
מנילה חדשה

אני כרגע בשנת-שירות ויש לי אופציה לבקש מנילה חדשה ולהתמיין מחדש התפקיד שהתקבלתי אליו שנה שעברה הוא מ"כית בחיל האוויר, לא קיבלתי פרטים עליו אבל הבנתי שזו טירונות 05 במשך חצי שנה. אחרי הרבה התחבטויות אני מאוד מאוד שוקלת לוותר לטובת מש"קית ת"ש, אבל רציתי קודם לברר הכל על התפקיד הזה. אם תוכלו לכתוב לי כאן כל מידע, כמה זמן טירונות, מה בתפקיד, תוך כמה זמן אפשר לצאת לקצונה וכו' אני אשמח מאוד.

bitonano

New member
תיהיה בטוחה שזה לא טירונות 05 של

חצי שנה....חחחחחחחחחחחחחחחח

blabla2a

New member
רק שתהיי בעניינים...

חיילי חיר גברים לא עושים 05 במשך חצי שנה הם עושים 05 אבל רק 4 חודשים ואז השלמה ל 07 ואלוהים גדול

GGG12345

New member
ברגע שמכיות חי"א

יעשו 05, אני קופץ מהגג של הקרייה. ותשקלי טוב מאוד, מ"כית חי"א זה לא תפקיד כזה סבבי בבי, בהתחשב בעובדה גם שרוב אופציות השיבוץ לא זוהרות במיוחד ( לא כולן הרי נהיות מכיות בביס"ט או מכיות של טירוני טיס בביסלח 314 עצמו...).

MyVelouria

New member
לא מדויק...

רמת הרובאות של מכ"יות חה"א זה 06 פיקודי. אופציות השיבוץ זה ככה: מ"כיות בביס"ט (בית הספר לטיסה בחצרים), מ"כיות של טירוני טייס בביסל"ח 314, או מ"כיות בפלוגות האחרות בביסל"ח: בקורסים של מאבטחי מתקנים, נהגות סיור, אימונים של מילאומיניקים או יחידות סודיות אחרות, הכנה לקצונה (מגמות נחשון ומעוז) ועוד... כל כמה מחזורים גם יש מעט הקצאות למ"כיות בעובדה ובטכני (טירונות ברמת רובאות 01, בין עשרה ימים לשבועיים וחצי). או, כמובן, האופציה הפחות מעודדת (אם כי תלוי את מי שואלים), להיות מש"קית אבטחה בכל אחד מבסיסי חיל האוויר.

Yael Floyd

New member
דיברתי עם שתי בנות שנמצאות בקורס

והן אומרות שזה 05 במשך חצי שנה, עם אופציה השלמה ל07 או משהו כזה. אז כמה זמן זה בעצם? והאם מישהו יכול לתת מידע על התפקיד מש"קית ת"ש?

Yael Floyd

New member
אולי

אבל בעצם חצי שנה שהמשמעת והדיסטנס נמשכים אלה הדברים ששמעתי מבנות בקורס, אם מישהו פה יודע משהו ממקור מוסמך אני אשמח לדעת בכיף ואם מישהו יכול פשוט לפרט על משקית ת"ש אני גם אשמח

למעלה