מנילה ומודיעין

Eshed92

New member
מנילה ומודיעין

העניין מאוד מעורפל ומטריד אותי. אני במיונים למודיעין, מתגייס עוד כחצי שנה, ולא קיבלתי מנילה. לפי מה שהבנתי, לא קיבלתי ביגלל המיונים למודיעין. עכשיו, הסיכוי שלי להתקבל למודיעין נמוך ביותר, ועם זאת, חיל המודיעין היקר טורח להגיד לי אם התקבלתי למודיעין "סמוך מאוד למועד הגיוס". משמע, נגיד שיש לי נתונים טובים, עברתי מיונים לחמ"ן, ושבועיים לפני גיוס אמרו לי שלא התקבלתי, אז נדפקתי! כי לא קיבלתי שאלון העדפות וביום הגיוס יכולים לתקוע אותי איפה באיזה מקום שליבם חפץ בו! אז...האם זה נכון? או שיש לי דרך להביע את ההעדפות שלי גם אם אני במיונים לחמ"ן?

Boris25

New member
ככה זה חמ"ן

האם אתה מוכן להשתתף בניסוי. לאיזה מסלולים אתה מתמיין?

yoyi1

New member
נכון שהוא יקבל מנילה

אבל הכל אצלו יהיה מוקפא כל עוד הוא מועמד לחמ"ן כך שכל הבעיות שהוא ציין ישארו רלוונטיות.

כל מי שטרם קיבל מנילה..

כל מי שטרם נשלחה אליו מנילה - יקבל ב-15 בינואר. אני, לדוגמה, גם כן מועמד לחיל מודיעין, פרופיל 97, וגם אני לא קיבלתי מנילה.. אין לך מה לדאוג - ביום שני נשלחות מנילות לכל אלה שטרם קיבלו..

תשובה

לפני שנתיים הייתי במצב דומה, התמיינתי למסלול במודיעין במשך תק' ארוכה ולא קיבלתי מנילה. אי קבלת המנילה ע"פ הבנתי נובעת מכך שברגע שאתה מתמיין למסלול כלשהוא במודיעין זה חוסם לך מיונים אחרים... תשובה לגבי מועמדותי קיבלתי רק יום לפני הגיוס (ואני זאת שהתקשרתי לשאול מה קורה) אבל בסופו של דבר התקבלתי.. גם אם לא תתקבל למסלול הספציפי אליו אתה מועמד, תיהיה לך בחירה בנוגע לתפקיד שתמלא בצה"ל ללא קשר למנילה.. או שתיפגש עם קצין מיון או שפשוט תספר שהתמיינת למסלול מסויים ועקב כך לא קיבלת מנילה.. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, ואל תדאג... :)

RedGrass1

New member
אתה עם פרופיל קרבי?

אם כן ואתה לא בן יחיד אז אין קשר לזה שלא קיבלת מנילה למודיעין אתה תקבל שאלון יחש החודש. אם לא אתה במצב שלי, גם אני לא קיבלת מסיבה מוסיימת, אולי זה קשור לזה שאני "מומויין" למודיעין.

Eshed92

New member
אני כן עם פרופיל קרבי

ואני מתמיין לגאמא. מנסה בכח להתמיין גם לשחקים.

למעלה