לנקסוסים את משווה?
ה-iDevices הם עסקי הליבה של Apple, בעוד שמכשירי Nexus הם פרויקט צד של Google שמטרתו העיקרית לשמח מפתחים ולייצר base line לטלפון Android.

מ-Samsung לא אכפת לי כ"כ - שתפשוט רגל מחר. בינתיים, היא מחזיקה בנתח שוק הסמרטפונים הכי גדול, וכן היא עושה את זה עם מליון דגמים, אבל איכשהו אני חושב שלמחזיקי המניות שלה לא ממש אכפת מזה.

אין לי מושג איך חישבו את הנתונים בכתבה שצירפת, אבל עצם העובדה שהם מחברים 90% ו-15%, ואז כותבים שזה יוצא 107% וממשכים להסביר שזה בסדר כי חלק מהחברות הפסידו כסף (WTF???) לא ממש מראה אמינות.
כלומר, אני לא חושב שהם משקרים, אני חושב שהם פשוט עושים משחק מעוות במיוחד עם סטטיסטיקות.

באשר לתחזיות שלי - אני לא אנליסט, ולא ציפיתי שקוק ישבר וייתן מסך נורמלי. אבל מעבר לזה אין לו כלום ולא יהיה.
פעם שעברה שסטיב הלך החברה כמעת הלכה לפח האשפה, והפעם גם אין סיכוי שהוא יחזור להציל אותה (אם כי את מוזמנת להתייעץ בפורום רוחות כאן בתפוז לגבי פתרון אפשרי
).

האייפון הבא יהיה, הוא יהיה שדרוג מינורי, והפלופ החרון שיקבור את החברה המגעילה הזו סופית. לפחות כך אני מקווה.
הגיע הזמן.
כמו MS בזמנה פתחה את שוק הדסקטופ אבל יחד עם זה הביא לנו את הזוועה של EULA ו-WGA (לא, לא התבלבלתי עם VGA), ועכשיו היא כבר די מחוץ לעניין, כך הגיע הזמן שגם Apple, שפתחה את שוק הסמרטפונים כפי שאנו מכירים אותו היום, אבל הביע את הזוועה של המכשירים הנעולים והמוגבלים תעוף לרקע ותעלם.