מניינים חבר'ה?

Mad Sorcerer

New member
מניינים חבר'ה?

אני אצל חבר פה, בקרוב יסדרו לי את האינטרנט.. בינתיים אני התחלתי לעשות קצת מוזיקה פה ושם, ככה זה שאין משהו אחר לעשות.. אני יעלה לכם משהו בקרוב, קחו המלצה לבינתיים spindrift - flex cosmic storm cloud - lithograph לירון

Mad Sorcerer

New member
אה ועוד משהו

אני אודה מאוד למי שייעשה לי סיכום קטן של דברים טובים שיצאו בשלוש שבועות האחרונים

לירוןןןןןןןןן יתחת...........

Broken_Toy_-_Broken_Toy Psysex_-_Remixed Tara_Putra_-_Groom_Mountains Tripswitch_-_Circuit_Breaker VA_-_Amarasya va_-_chosen_3 VA_-_Chronika_Chapter_2 VA_-_Complexity VA_-_Electroscopic VA_-_Future_Construx VA_-_Gran_Turismo_4_Kicks va_-_pickup VA_-_The_Sogfiles_MMV VA_-_Wireless Waterjuice_-_Melbaphonics VA-Atractive_Powered_by_Sly-CD

TRANCE ADDICT

New member
נצל''ש.....

astrix-Underbeat קטע ענקק לא סתם פול און מסחרי קטע פרוג מאממםםם.....

TRANCE ADDICT

New member
הסבר..

בטח איך שראית את השם אסטריקס אמרת בעעע וישר הגבת תשמע את הקטע תראה שזה בכלל לא מה שאתה חושב...

אחי יש לי תקטע כבר שנתיים....

תיודע מה פרוגרסיב פולאון....... ואם כבר אסטריקס עושה דברים שונים שמע את MOVE ON ואני לא מיתכוון לזיוף שרץ ברשת אלא קטע מתכתי סטייל אקסדרים סביבות ה-135 ביפיאם....

TRANCE ADDICT

New member
צ'מע...

לעומת הטראקים האחרים של אסטריקס שאני רגיל לשמוע ולעומת הג'יפה שהוא שחרר עם מישל ועוד קטעי הפול און סטייל ערסים הקטע שציינתי למעלה דווקא מצא חן בעייני עכשיו לגבי המוב און לא יצא לי לשמוע אני ישמע ויגיב לגביו ...

למעלה