מניחה ששמעתם

aniviel

New member

aniviel

New member
איזה שטויות (הקישור השני)

אם חלק מהדברים אני מסכימה, אבל זה גם תלוי אם הם מתכוונים, חותם במציאות או חותם כששולחים לו מכתבים? ג'וני אכן חותם במציאות בכל מצב. מקום ראשון בחותמים הייתי שמה את אנג'לינה ג'ולי, כי אם גם עונה למכתבים קבוע וגם חותמת לכולם באירועים. וטום קרוז קצת יותר משקיע עם המעריצים פנים מול פנים מאשר ג'וני. אז טום קרוז מקום שני ואז ג'וני. ואלייז'ה ווד?! איזה שטויות חח
הוא בכלל לא חותם דרך הדואר והוא גם בקושי מגיע לבכורות! בקיצר, מקום ראשון - אנג'לינה ג'ולי שחותמת לכולם גם דרך הדואר וגם פנים מול פנים, אחר כך טום קרוז שלא חותם דרך הדואר אבל חותם לכולם פנים מול פנים וגם משקיע (מקבלים הרבה "quality time" איתו חח) ואז ג'וני שחותם לעיתים רחוקות בדואר אבל חותם לכולם פנים מול פנים (פשוט לא משקיע את הזמן כמו שטום קרוז משקיע) וזהו, אמרתי את דברי חח
את אורלנדו בלום הייתי מוסיפה לרשימה של החותמים הגרועים!

aniviel

New member
ו
אפרופו חתימות...

קיבלתי היום בדואר תמונה חתומה של דומיניק מונגאהן
יאיי דנה! סוף סוף יש לי חתימה של עוד אחד מהFELLOWSHIP... עכשיו חסר לי רק אלייז'ה ווד וג'ון רייס דיוויס
(אם מחשיבים את החתימות שהשיגו לי ולא רק אלה שהשגתי בעצמי
)

וואי,שמחה בשבילך!

הלוואי ויכולתי לקבל משהו - כל דבר מרובין וויליאמס ג'וני או שון פן. את נשמתי אני אמכור. שמחה בשבילך,ודיי בטוחה שתשיגי את השתיים החסרות.

adi2121

New member
שון פן ?

חחחחחחח מה יש לך מהזקיין הזה ? בכל אופן הוא היה בעלה של מדונה,תארבי ליד הכותל או משו

היי היי להירגע ומהר!!!!!

אל תטריפי לי את השחלות,שאני לא ארמוס אותך לא להתעסק לי עם הגברים

WallFlower

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

והוא גם בסה"כ יותר גדול מג'וני בשלוש שנים...אז "זקיין" הוא לא...

נכון נכון נכון.

היא אומרת שון פן.. יש את רובין שהוא הרבה יותר מבוגר,אבל מה לעזאזל זה משנה. הוא שחקן טוב,ואני פשוט אוהבת אותו. אגב,אני לא יכולה לפתוח את הפורום בגלל שאני לא בת 16.

WallFlower

New member
אבל יש מקרים מיוחדים לא?

אפשר לעשות את זה...אני די בטוחה... תתעקשי ואל תוותרי

aniviel

New member
הלוואי...

ושון פן היה עונה
רובין וויליאמס היה צריך להופיע ברשימה! הוא אחד האנשים ההכי חמודים שקיימים (לא פגשתי אותו) הוא עונה לכל מכתב שנשלח אליו, ושולחים לו הרבה! אם את רוצה כתובת, רק תגידי
אני כנראה אשלח לו בזמן הקרוב

adi2121

New member
אפשר גם?פליייייייייז

חחחחחחחח כבר מאז שהייתי קטנה אני חולה על רובין..

aniviel

New member
תשלחי לי הודעה פרטית

אני אשלח לך
וגם כמה טיפים אם את רוצה

למעלה