מניאקים

soelistit

New member
מניאקים

כל כך הרבה ובמסות... מניאקים, תחמנים, שקרנים, צבועים - מן קו ייצור מיוחד כזהשהחברה מייצרת. הם מיומנים,קומבינטורים, מניפולטיביים, ובעלי כושר הסוואה נדיר מסוגו - ששים לקרב, עטים על השקר - כרואים בו אלטרנטיבה ראשונית, והאמת? טוב, היא משנית כזו, שולית, לשימושם של פראיירים חסרי מעוף שטרם הבשילו וטרם נגסו מעץ הדעת.... וקיימת מסגרת חברתית שמאפשרת להם פיתוחים אישיים דמיוניים - שלמעשה מעודדת ותומכת ומגדלת אותם לרמת תחכום נועזת, חדשנית, לחיים בהם בסיס האם הוא - הייה אשר תהיה בביתך - כל עוד הצלחת להרשים את החברה בשטריימלך... בגרות - הפך לשם נרדף לשתיקה - לשמירת קלפים, לאי חשיפה, למידור. שקיפות היא מילה בוטה שמציינת טמטום. מי שנופל בפח הזה - ומעז לתת אמון - הרי הוא נאיבי, תמים, שלא לומר - אוויל. חומות, מבצרים, הגנות עם מגינים מזהב - כי כלפי חוץ הכל מוכרח להראות נוצץ ומבריק - גם אם הכל מעלה רקבון בפנים שמותיר אדמה חרוכה וחלל מרוקן מכל דריסת רגל של אמינות ומהימנות - שהם רצף אותיות וצלילים זרים וצורמים לאזניו הערלות של הדיפלומט האלגנטי והדמגוג הכריזמטי....

soelistit

New member
אל תדאג

פנדיאני - הצלחת לחמוק בזמן משורות הקורס להעשרת תחבולותיו של המשטה הסדרתי...

רק אל תאבדי את האמון בבני אדם

גם אם את בתקופה שאת פוגשת את הצד הרע של המין האנושי (ובמאסות) אל תשכחי שבסופו של דבר יש יותר אנשים טובים מאנשים רעים נכון, הם עושים פחות רעש ופחות שמים לב אליהם אבל הם קיימים והם הרוב! כבדהו וחשדהו

soelistit

New member
לא אבדתי ת'אמון

בבני אדם - אבל נירהלי שהם הלכו קצת לאיבוד....

soelistit

New member
אני לא

קרבן ואני לא בקרב... סתם ציינתי ותעדתי מצב... סצנות ואפיזודות מן החיים - שמאלצות אותי לעשות review לשחקנים ושיוצרות סרטים לעיתים סבוכים שלפעמים מותירים אותי כמו עליסה בארץ הפלאות - נבוכה, אבודה-משו ואובדת עצות...

idonknow

New member
בראבו

עכשיו היה נשמע שאת אומרת את זה תוך כדי עמידה על במה ריקה שמוארת עם אלומה בודדה שמכוונת עלייך, בקול דרמטי, תוהה על משמעות החיים,על עצם קיומנו בעולם, על האהבה, על הלכלוך באמבטיה, על החתול המיילל ברחוב, על הזבוב שהתיישב לך על הכתף,על הרגליים ששכחת לגלח. מחיאות כפיים סוערות וזרים אדומים מתעופפים! Love you.

soelistit

New member
../images/Emo222.gif

וואלה אני עומדת שם - על הבמה האינסופית הזו - מתבוננת על הכוכבים המתעתעים והמבליחים -כמו קורצים במשובה - כי ממרחק, ללא העמקה - הם תמיד נראים יפים כאלה, מבריקים, נוצצים - אז אני קונה את האשליה - למה להתקרב ולחשוף שהם עשויים סלעים ותנאים שאינם מאפשרים אטמוספרה לחיים אנושיים - עדיף לעמוד מרחוק ולפנטז שהם מדהימים כאלה, מושלמים כאלה... והאמת שהם יצירת מופת בפני עצמם - בתוך המעגל שלהם - כל עוד נשמר האיזון העדין והרגיש של האנרגיות מהן הם מורכבים... יאלה - להריע

admor

New member
יש שם גם אנשים ישרים

אבל למרות התדמית חלקם באוכלסיה דומה. המניאקים לא בוחלים בשקר ובכזב כשזה מתאים להם. ובטח כשזה מותר לפי ההלכה במקרים מסוימים. כן יש כאלה שיבדקו בציציות של הפיטם של האתרוג אבל ישקרו בלי בושה כשהם ירוויחו מזה אפילו שקל. אלא אם את מאנ"ש, אז אסור לשקר. (אבל גם בזה הם לא עומדים לפעמים.) אז לא לשכוח שאת כבר לא מאנ"ש.

soelistit

New member
מודה לאלוהים

שנתן לי את האומץ לנטוש את קן הצרעות העוקצני הזה שמניף לכאורה דגלים של תורה וערכים - אך ע"מ שיגיע להכרה ולהאדרה עצמית - רומס כמה ערכים, בבחינת - עת לעשות לעצמי, כך שיזכה להכלל בין יוצאי בית המדרש הדוגלים בתולדות של כלל האב- המטרה היא הגול העצמי.

Le Fay

New member
לונורא. כולנו נרטיב.

בחברות סגורות המשבצות פשוט יותר קטנות ותווי המסגרת שלהן תחומים ביתר בירור, אז אנשים יכולים לדחוק רק חלקים יותר מצומצמים שלהם לגבולות המותר. אבל חוששתני שכולנו נוהגים כך במידה כלשהי (מלבד אלה הקרויים מטורפים גמורים) וכולנו אפוא אווילים, רק שחלקנו מתמקחים על המינון.

למעלה