מנחה לסוף הקיץ

מצב
הנושא נעול.

amit1270

New member
תודה רבה! הגעגענו!

מנחה לסוף הקיץ
עבר זמן רב מאז שהבאתי משהו מן המצלמה והנה הזדמנות. ביקרתי לאחרונה בספרד ותכננתי לחגוג במוזיאוני רכבות: במדריד, בגיחון ובאזפייטה. מתוך שלושה יצא רק אחד. המוזיאון במדריד יוצא לחופשה ב-15 באוגוסט עד סוף החודש. אל המוזיאון בגיחון לא הגעתי בגלל תכנון לקוי של היום ונותר רק אחד: מוזיאון הרכבות הבסקי.
תודה רבה! הגעגענו!
תמונות נפלאות ממקום שנראה שווה ביקור ביותר. אשמח אם תעלה עוד כמה..

בועז ל

New member
תודה רבה על המנחה, GB

מנחה לסוף הקיץ
עבר זמן רב מאז שהבאתי משהו מן המצלמה והנה הזדמנות. ביקרתי לאחרונה בספרד ותכננתי לחגוג במוזיאוני רכבות: במדריד, בגיחון ובאזפייטה. מתוך שלושה יצא רק אחד. המוזיאון במדריד יוצא לחופשה ב-15 באוגוסט עד סוף החודש. אל המוזיאון בגיחון לא הגעתי בגלל תכנון לקוי של היום ונותר רק אחד: מוזיאון הרכבות הבסקי.
תודה רבה על המנחה, GB

לא אתנגד לראות גם את השחרית והערבית שלך.

מיכה ס

New member
תודה רבה עבור המצגת. חבל שפיספסתי אשתקד בעת ביקור בארץ

מנחה לסוף הקיץ
תודה רבה עבור המצגת. חבל שפיספסתי אשתקד בעת ביקור בארץ
הבסקים. שבת שלום

אורי404

New member
תודה על שרשור התמונות והמעניין

מנחה לסוף הקיץ
תודה על שרשור התמונות והמעניין

Golf Bravo

New member
תוספת קטנה לאוטובוסאים, סליחה ששכחתי

מנחה לסוף הקיץ
שני אוטובוסים, האחד בן ימינו והשני מוצג מוזיאוני.
את הראשון פגשתי לב פארק רטירו, פארק ענק ויפה בלב העיר מדריד, סמוך לשדרת המוזיאונים. זהו אוטובוס של הצלב האדום הספרדי ומשמש לאיסוף תרומות דם. לדעתי גם בישראל החמה טוב היה להסב אוטובוס למטרה זו. שימו לב למספר המאיידים על הגג. שתי הגברות הנכבדות, לא יצאו מן התמונה, אף שהבינו שאני עומד לצלם.
השני הוא ממוזיאון הרכבות הבסקי (אף אני תהיתי מה הוא עושה שם, ואין לי תשובה). לפי השילוט, זהו אוטובוס שעבד בסן סבסטיאן.
התמונה השלישית רק חצי קשורה, אבל אני מעלה אותה בגלל יחודה. תמונה היסטורית של משאית גרר חשמלית גוררת טרוליבוס בחבל הבסקים. אין לי שמץ של מושג מה היתרונות של משאית גרר חשמלית במקרה הזה.

משה343

New member
שתי הגברות הנכבדות ידאו שהתמונה תפורסם בפורום תח"צ...

שני אוטובוסים, האחד בן ימינו והשני מוצג מוזיאוני.
את הראשון פגשתי לב פארק רטירו, פארק ענק ויפה בלב העיר מדריד, סמוך לשדרת המוזיאונים. זהו אוטובוס של הצלב האדום הספרדי ומשמש לאיסוף תרומות דם. לדעתי גם בישראל החמה טוב היה להסב אוטובוס למטרה זו. שימו לב למספר המאיידים על הגג. שתי הגברות הנכבדות, לא יצאו מן התמונה, אף שהבינו שאני עומד לצלם.
השני הוא ממוזיאון הרכבות הבסקי (אף אני תהיתי מה הוא עושה שם, ואין לי תשובה). לפי השילוט, זהו אוטובוס שעבד בסן סבסטיאן.
התמונה השלישית רק חצי קשורה, אבל אני מעלה אותה בגלל יחודה. תמונה היסטורית של משאית גרר חשמלית גוררת טרוליבוס בחבל הבסקים. אין לי שמץ של מושג מה היתרונות של משאית גרר חשמלית במקרה הזה.
שתי הגברות הנכבדות ידאו שהתמונה תפורסם בפורום תח"צ...
כמו כן יודעות הן כמה חודש אוגוסט בארץ היה חם ולחות מטורפת ,
ולכן הן ראו צורך לרענן את מבקרי הפורום הנכבדים ובינהם אני

תודה רבה לך על השרשור המקסים !

מצב
הנושא נעול.
למעלה