מנו כנס מהר

סיני 1

New member
מנו כנס מהר../images/Emo124.gif

שחר וכרובי לכלכו עליך היום קשות כדלקמן: 1. שחר הציע לקרוא לך עשו. 2. כרובי התעלף מצחוק, ואמר שזה רעיון כביר לחזיר שעיר.... 3.אז שחר המשיך את המשפט ,ואמר שזה רעיון כביר לחזיר שעיר לעזעזל..... 4.בשלב זה הם התמוגגו מנחת אחד מהשני, הייתי מת להתעלף מצחוק, אבל מפאת כבוד אליך, התאפקתי. 5. שחר הוסיף ואמר ,שאתה ואביב זה כמו יעקב ועשו, כרובי אמר שלדעתו כמו שמשון ויובב, וכ'ו וכ'ו...... אני לא טיפוס סכסכן בגרוש, אבל לא הייתי מ ו ו ת ר. האמת ששניהם מזכירים לי את 2 הזקנים במרפסת בחבובות....

royboy1

New member
../images/Emo31.gif

גמני לא היית מוותר אבל עדיף לתת לשרשור הזה להיעלם לפני שמנו קולט מה כתוב פה. תנו לו לשקוע וזהו.

שחרלרט

New member
למה למה

למה לסכסך ואח"כ עוד להקפיץ את זה,נו באמת.סיני אני חשבתי שאתה חבר. טוב שלא סיפרת גם שאמרנו שהם לא יודעים לרכב,אופס.

111SM

New member
נו באמת ידעתי

ידעתי שאין להם אומץ להגיד את זה פנים אל פנים אומיים לא יודעים לרכב אתה יא תימני מסריח עם הקרב' 41 שלך וכל השטויות האלה אני עם DRZ 400 STOCK אני נותן לך בראש ושם על זה 200 ש"ח 20 הקפות או כמה שתרצה יא זיין

111SM

New member
וכרובי עלייך אני באמת מתפלא

איך את נגרר לשטויות האלה בדר"כ את ילד נבון ...

סיני אתה באמת נשמה טובה .אבל..

שחר סתם ממורמר תחשוב בעצמך הוא כבר 4 שנים רכב אל רכב אספנות אז הוא מתוסכל.ובקשר לרכובי אני לא יוסיף מילה

סיני 1

New member
מנו,פה אתה טועה ובגדול.............

את שחר אני מכיר הרבה זמן,עוד מהזמנים שהוא היה עסוק בלנקות את הטוסיק של שמוליק מאביזריון כל בוקר שהוא יוצא מהשירותים
. אולי אפילו לפני, מפאת גילי, אינני זוכר כבר......... שחר לדעתי רוכב מצויין, לא יודע מה אתה חושב, אבל לדעתי רוכב , בין הטובים בחבורה...... תראה עשו, סליחה , מנו, לשחר יש שיקולים כלכליים, הוא להבדיל ממך לא נולד למשפחה עשירה, ובעלת אמצעים, כל מה שיש לבין אדם הזה? זה מה שהוא השיג ב2 הידיים שלו, ובעזרת הלב הרחב והטוב שלו, תאמין לי, אין לו משפחה ברמת חן שתתן לו כל מה שהוא מבקש. הבן-אדם התחתן והקים משפחה, הוא עובד קשה מאוד לפרנס ולדאוג למשפחה שלו, וכמובן שסדר העדיפויות שלו זה משפחה, ואחר כך מותרות, ולפעמים למרות שאתה ממש רוצה? גם מותרות זה קשה. לכן, מה שיש לו, ועל מה שהוא רוכב זה רק בגלל שהבן אדם יושב עם 2 רגליים על הקרקע, ומבין יפה מאוד שכרגע אין באפשרותו לרכוש כלי חזק יותר, ומתאים יותר למסלול כמו CRF450, אלא להסתפק בקונטסה שלו, איך אומרים? זה מה יש, ועם זה ננצח(למרות שזה קטע הזוי לאללה). אבל בקטע של סת'לבט או לא? לבן אדם הזה אני מצדיע.................

היום זה יום מיוחד .יום הצדעה לשחר

סיני האבתי את הסיפור שלך (בהוצאת כתר) על רמת חן ועל משפחה עשירה ובלה בלה.אני מאוד מעריך את התימני הקרח ואנחנו נהנים לסת'לבט. וגם על ה-WR שמפוזר בכל המסלול(האופנוע הקודם שלי)וגם על הרכב אספנות של שחר עמרמי הידוע בכינויו התמני הקרח.סיני אתה כזה דרמתי וזה יפה רק תידע דבר אחד שמהיום אתה ניכנסתה לפורום של אביב ושלי צפה פגיע.

סיני 1

New member
מנו זה לא פייר מצידך, כי...........

אם אני ירצה לפגוע בך בחזרה? זה בעיה, ה ש ע ר ו ת מסתירות הכל. לפני שנתחיל ת'תחרות, מן ההגינות שתקפוץ למשחטת עופות הקרובה למקום מגוריך, תתגלח שם עם המכונה שמשמשת למריטת נוצות (אבל של עופות בוגרות, היא יותר חזקה), ושתגמור את הגילוח בעוד שבוע, תחזור, ואז תוכל להיות דוגמן הבית של מספרת שוקי זיקרי(דוגמן של הלפני), ואם תתאים לקריטריונים של התחרות? נשלח גם את שמשון,סליחה, את אביב .למשחטה, לגילוח צחצוח. ואז נעשה קרב הוגן. גילוי נאות: גם אני ''האבתי'' את הסיפור שלי.

סיני 1

New member
ואביב באמת מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif|פרח

שיהיה רק נחת.

111SM

New member
תודה אחי הגדול (באמת גדול)

אתה וכרובי עולים למטוס ומקבלים SMS:"אין הנחה לקבוצות "

למעלה