מנורה עם סמל B אדומה, מצד ימין של ההגה. רוב המוחלט של הזמן היא דולקת. מה זה אומר? תודה!
O Old Bugs Never Die New member 3/6/07 #1 מנורה עם סמל B אדומה, מצד ימין של ההגה. רוב המוחלט של הזמן היא דולקת. מה זה אומר? תודה!
D Dror BANANA New member 3/6/07 #2 ../images/Emo94.gif היי סביר להניח ... שיש לך חיפושית דגם גרמני הנורה הדולקת זו נורת ביקורת ((B)) אנדברקס Brake הפלסטיק אדום מלבני ,כנראה שהיוניט חשמלי מזייף צריך לבדוק.
../images/Emo94.gif היי סביר להניח ... שיש לך חיפושית דגם גרמני הנורה הדולקת זו נורת ביקורת ((B)) אנדברקס Brake הפלסטיק אדום מלבני ,כנראה שהיוניט חשמלי מזייף צריך לבדוק.
E eazrieli New member 3/6/07 #3 מנורת חיווי מע" ברקסים תן מכה על המנורה עם היא לא נכבת סימן שיש בעיה. אם היא דולקת בזמן נסיעה ו HAND BREAK למטה זה אומר שאין לך מספיק שמן במערכת הבלמים. כל זה בהנחה שהחיפושית שנת 1974 ומעלה וכל המערכות תקינות. ערן
מנורת חיווי מע" ברקסים תן מכה על המנורה עם היא לא נכבת סימן שיש בעיה. אם היא דולקת בזמן נסיעה ו HAND BREAK למטה זה אומר שאין לך מספיק שמן במערכת הבלמים. כל זה בהנחה שהחיפושית שנת 1974 ומעלה וכל המערכות תקינות. ערן
O Old Bugs Never Die New member 3/6/07 #4 יש לי 74 גרמניה. אני אמור לקפוץ לאנטולי גם ככה, אז אבקש ממנו להציץ. תודה.
O Old Bugs Never Die New member 4/6/07 #6 הבחור שמכר לי את האוטו אמר שזה דולק אצלו כבר כמה שנים. הנקודה היא שהיא לפעמים נכבית. ולא הבנתי מה היא בדיוק רוצה.
הבחור שמכר לי את האוטו אמר שזה דולק אצלו כבר כמה שנים. הנקודה היא שהיא לפעמים נכבית. ולא הבנתי מה היא בדיוק רוצה.