מנורה יקירה

HAVA159

New member
מנורה יקירה../images/Emo23.gif

היי מנורה! שלחתי לך איימל אני מקווה שקיבלת אותו ואם לא אולי, לא נכנסתי נכון לאיימל אנא בדקי בבקשה
.
.hava

emmy5

New member
HAVA159אני חזרתי , וחוזרת על

חוולה, למה את ילדה רעה? למה את פותחת כל פעם הודעה חדשה? תצטרפי לשורה של הודעות שקיים כבר ואז יענו לך גם .. אני שומרת סדר בפורום ..פעם הבא ,את תלמדי את החדשים ...

יופי ואיפה היא שתספר איך היה../images/Emo35.gif

ובינתיים אני אספר לכם שגם היום בגד בי הזיכרון... בכל יום רביעי מתנהל החוג ללאדינו בבר-אילן, ואני - פשוט שכחתי!!!!!!! חזרתי מקניות וסידורים בשעה 15.30 ממש שפוכה ועד שסידרתי היה כבר אחרי 16.00 ובעלי הגיע וטלפונים ובכלל שכחתי...כשסוף סוף התיישבתי לנוח מול המחשב גליג גליג טלפון של חברה "איפה את?!!!!" אני עוד לא נרגעתי מהתרגיל האחרון שעשה לי הזיכרון

emmy5

New member
../images/Emo6.gifחה חה חה ,חונה את מאוהבת ...

זה לא הזכרון ...זה הרצון לחופש ..חה חה ..

אמי - הלימודים בגילי הם החופש....

הכי כיף שאפשר ללמוד בגילי - ועוד את מה שרוצים...

pazi66

New member
זה לא הזכרון,כנראה חונה שאת לא

אוהבת את החוג הזה, והתת מודע שלך עובד היטב את יודעת מה אני משחרר אותך מהחוג , מוכן ללמד אותך רומנית במקום לאדינו חינם אין כסף, מה עוד שיש מילים דומות מה גם שאני מכיר אישית את המורה...והוא נחמד

אני מתה על החוג הזה.......

המרצה ע-נ-ק עם חוש הומור משגע... והוא מזכיר לי בסיפורים ובשפה את הסבתא האהובה שלי... אוי...אוי אויייי....לו יכולתי באיזושהי נקודה להקפיא את הזמן.....הייתי חוזרת במנהרת הזמן לתקופה שכל אהובי היו סביבי, סבא, סבתות, דודים ודודות... סתם חלום...

HAVA159

New member
emmy ברוכה הבאה../images/Emo24.gif גדול

emmy ברוכה הבאה
התגעגתי אליך
בטח חזרת אם הרבה חויות
אשמח לשמוע
אוהבת אותך
.hava

HAVA159

New member
emmy היי../images/Emo140.gif

לemmy ולכל החבורה הנחמדה
בסוף הלילה יש מחר
אם קשה ללכת, אין דבר, כל שעה הופכת לעבר, אל תבית למעלה לך ישר, כי בסוף הלילה יש מחר... לילה טוב
אוהבת
.hava

yaely2

New member
מנהל
שלום אמי וכולם אני שפוכה../images/Emo29.gif../images/Emo121.gif

שלום עכשיו נכנסתי וכל כך שמחתי לראות חדשים וותיקה שחזרה.
אני בטוחה שנהנית אמי, עכשיו פיניתי זמן להתחיל לשמוע חוויות. איזו טלפטיה, היום בהפסקה של 17:30 עברתי ליד כיתה והצצתי פנימה, אני יודעת שחונה לומדת בבנין הזה אבל לא ידעתי באיזו כיתה, קיוויתי לראותה, חונה, מה שקרה לך קרה לי אולי כבר 10 פעמים, לא נורא שבוע הבא עוד שיעור תספיקי להיפרד מהחברים. שמחה לראותכם, ועכשיו אני פונה לחדשים שראיתי במבט מלמעלה. תמיד משאירים את הממתק לסוף. נכון?

HAVA159

New member
emmy בוקר טוב../images/Emo42.gif

emmy בוקר נפלא שיהיה לך ולכל החברים אני מנסה למה זה קורה שאני מחוץ לפורום. אוהבת אותכם.
.hava

למעלה