ברשת ומחוצה לה..
המשכתי ל-
POTAIN cranes. חברה נחמדה, שוב המון תמונות שכניראה עושות את זה למישהו עם בעיות פאלוס.. יש מוצרים, יש פירוט, הנה הנה זה מגיע – ו.. לא חלון ידידותי שואל אותי אם אני רוצה לעדכן את גירסת האקרובט רידר שברשותי. על תשאלו אותי למה, זה בניגוד למנהגיי ולחינוך שלי, אבל אמרתי כן, יאללה שיהיה, תוכנה נחמדה, חינמית, שיעדכן. זו היתה כמובן טעות.
תלמדו ילדים, אף פם לא להגיד כן שזרים באינטרנט. הם יבטיחו לכם סוכריות גדולות וטעימות ולא יקיימו. הם עלולים להזיק לכם. וכך, בעוד החלון שלי נתקע, שום התקנה חדשה לא עולה ואני מתחילה לחשוב על מה הספקתי לשמור כלינקים ומה לא (ומזל שהחלטתי לספר על כל זה והבנתי שזה יצא ארוך, אז הרוב הגדול כן נשמר) יצאתי לי למסע הצדדי של הצלת המחשב ממזיקים. מאז אני יכולה לספר שהסרתי את התוכנה, איתחלתי את המחשב כבר 20 פעמים ואפילו פוצי כלבי הקט זכה לטיול צ´ופר כדי שאני אזכר איך נראה אויר צח ולמה לא כדאי להזיק לדוממים (אם אתם תוהים בעקבות הסקר האחרון על היחסים שלי ושל המחשב אני לא מדברת איתו היום, אנחנו ברוגז). שוב חזרתי למקורות, הורדתי שוב גרסה של אקרובט (כן היתה לי גרסת התקנה ב-3 מקומות, אבל היא לא עבדה משום מה וגם אמרתי – נו יש יותר חדשה..). 5.05 במקום 5 (נכון שזה הבדל משמעותי ששווה את כל הטירחה?). הורדתי, התקנתי וכלום. עכשיו מה שיש לי להגיד זה שלכל מי שיש רעיון למה הוא למה האקרובט מסרב לעבוד, אני אשמח ושנראה לי שבדפים של החברה דוגמת
כאן בתוך ה-data sheets יגיע ההסבר המבוקש. (מבינים למה אולי?!
) ואם לא, תודו שהיה כיף לטייל איתי ברשת - ואני אשמח לפנות לחברות במייל להסביר מי אנחנו ולנסות לקבל הסברים ממומחים. יום מוצלח בכולם, קישה נ.ב. אולי כדאי לציין שלולא ביקש כRובי אתר עברי וכשר כניראה שהייתי עושה את החיפוש אחרת, וממילא מצאתי אתר לא מגוייר בסוף, אז אולי היתה נחסכת כל הדרך, אבל אז גם לא הייתי מוצאת את כל הפנינים שהיו בדרך היפה הזו..
.