מנופחת

anatyb

New member
מנופחת

הי בנות . עשיתי בדיקת דם והתשובה שלילית יש לי את כל הסימנים למחזור ( פצעים , הבטן והחזה התנפחו מאד ) אבל אני לא מקבלת מחזור . יש לי טור לזיידמן רק ב 6.8 מה לעשות אמי מרגישה מגעיל אם עצמי .

anatyb ../images/Emo39.gif ../images/Emo141.gif

מצטערת על השלילי, אני מכירה את ההרגשה הזו שאחרי "שמקבלים" את השלילי רוצים שהוסת כבר תגיע. מנסיון לוקח לה כמה ימים, במיוחד אם לוקחים את הנרות (אוטרוגסטן). מקווה שתרגישי טוב במהרה, שטרודל

רומי 007

New member
זה הזמן לקצת התפנקות

התור גם לא כל כך רחוק ומאחלת לך בפעם הבאה הצלחה. ואל יאוש. בינתיים יש לך שני סופי שבוע לעשות משהו נחמד

גם אני עצובה על השלילי../images/Emo10.gif

אבל אני בטוחה שבקרוב מאד השלילי יהפוך לחיובי - דרך אגב שמעתי שיש רופא מדהים במכבי ברחובות ששמו ד"ר שכטר אולי תנסי לקבוע אליו תור יותר מוקדם? אני בטוה שבקרוב המחזור יגיע והכל יסתדר ובינתיים קבלי

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif ענת ../images/Emo14.gif

מצטערת על השלילי, ועל ההרגשה הנאחסית. קבלי חיבוק גדול, כי בעיני את מקסימה למרות הכל. אני יודעת בודאות שהגוף הזה שעכשיו יושב עליך בכזאת כבדות, הוא הגוף שיסחוב תשעת חודשי הריון, וזה אותו גוף שהילדים שלך ימצאו בו את החום והאהבה שלהם. מה לעשות? להפעיל מזגן ומוזיקה ברקע, להכניס את הראש מתחת לכרית ולבכות עד שהחצ´וקנים יבהלו וילכו ממך
אחר כך לשטוף היטב את הפנים ואכול משהו מתוק וטעים, ואולי ללכת לקנות דבר קטן ומיותר שמזמן כבר רצית לקנות. ולשים את הראש עמוק בכתף החמה של האיש ולדעת שלמרות הכל זה יצליח
נועם

ziziub

New member
ענת ...

בוקר טוב, החזיקי מעמד ואל יאוש בחודש הבא תהיה הצלחה גדולה. שלחתי לך מסר - יום טוב סיגלי

למעלה