מנוע

shamgar

New member
מנוע

אני רוצה שהמנוע שלי ישעה רעש חזק איך אפשר לעשות זאת?

גיא1234

New member
אתה יכול

להוריד את המשתק מתוך האגזוז, וככה תקבל יותר רעש, וגם יותר כוח. אם תפתח את האגזוז אתה תראה בפנים קונוס כזה, זה המשתק, פשוט תוציא אותו. בברכה גיא ארושס

hifly

New member
יותר רעש בטוח תקבל

תוספת הכוח היא לא משמעותית בכלל. אמיר

גיא1234

New member
כשאני הורדתי את המשתק

קיבלתי תוספת כוח, וגם יכולתי לראות את זה. בברכה גיא ארושס

פשוט מאוד...

עלה לאוטו....סע לחנות הקרובה.....קנה טיונד פייפ ...תתקין אותו... תכוון בשטח...וזרוק ת´טיסן לאויר...כך תקבל גם תוספת כוח משמעותית וגם רעש אדיר... בברכה רועי דגני

אלי כץ

New member
למה בכלל אתה רוצה יותר רעש?

האם אתה רוצה שמאיזה ישוב קרוב יבואו וידרשו לסגור את שטח ההטסה? בעולם מנסים להוריד רעש כדי לא לסגור שטחי הטסה. לידיעתך, אחת הסיבות שהפסיקו להטיס טיסנים פארק הירקון הייתה לחץ של תושבי שכונת הדר יוסף להפסיק את הטיסנים שעצבנו אותם בבוקר (זה קרה בתחלת שנות ה-80). כנ"ל שני שטחי הטסה אחרים לא קבלו אישור של קיבוצים שהשטח היה בבעלותם בגלל חשש מרעש. לדעתי אתה לא בכיוון בתחום הרעש. לא ממש צריך לשמוע את הטיסן כדי להטיס אותו. אתה פשוט מרגיש איך שהטיסן טס. צריך לשמוע את הטיסן רק בשלבי כיוונים וכו´.

shamgar

New member
אני רוצה קצת רעש אני פשוט באויר

בקושי שומע אותו, ובכלל אני רוצה יותר כוח

רעש...

מנוע אל איי או אס הוא לא מנוע שעושה רעש הוא עובד כמו מכונת תפירה שים את הפרו או האפ איקס ויהיה לך אחלה רעש, אני בטוח בברכה דני קרנר

rubber duck

New member
כמה מילים על רעש

לידעתכם אנו במאה ה 21 העולם צועד קדימה ועימו איכות הסביבה עוד בסוף שנות ה 80 החלה המודעות לנושא הרעש וגם יצרני מנועי הטיסנים הצטרפו למהפכה מי שזוכר את המחיצה באגזוז במנועי os מסדרת ה sf נכון שבארץ כולם הוציאו אותה ומה שקרה הוא שהמנועים הוציאו פחות כוח וסתם הרעישו מעט יותר שימו לב שבארץ יש המון בעיות , רוב שטחי ההטסה קרובים לריכוזי אוכלוסיה וזה מפריע ( האם היית רוצה לקום כל שבת ב 8 בבוקר בגלל שיש אנשים שאוהבים להטיס טיסנים ) לפני כשבוע נחכתי במנחת ואחד המטיסים הטיס טיסן עם צינור תהודה הטיסן רעש בצורה ממש מפריעה , מקשה על הריכוז , מקשה על שאר המטיסים לשמוע את מנועיהם ופשוט מורידה מהכיף להטיס בזמן שאותו מטיס נמצא באויר לסיכום במקום להרעיש תנסו להנות מההטסה שקטה ונעימה לאוזן שרון

רעש

בבקשה!!! אל תגרמו להרס בענף מתפתח בצעדי ענק בארץ. בכל מקום בעולם קיימות הוראות ברורות מאד לגבי הפגיעה באיכות הסביבה ובמועדוני טיסני הרדיו ההוראות מאד מחמירות. באזורנו בצפון, נמנע מאתנו לקיים מנחת מסודר ליד רגבה וליד קיבוץ סער בגלל רעש מנסר שהחריד את התושבים בשעות הבוקר המוקדמות. הרבה מחשבה ידע וממון הושקעו ע"י היצרנים בפתוחי המפלטים השונים. מדוע להתגרות בהם ובתושבים הסמוכים ? אין דבר יפה יותר הנשמע כרעש מנוע מכוון היטב. אם אתה רוצה רעש של מטוס דומה ככל האפשר תוכל להשתמש במנועי ארבע פעימות. אני בטוח כי תוכל להעזר בוותיקים ביננו שיתנו לך את מבוקשך הכל בגדר הנורמל. דני.

אלי כץ

New member
אין שום קשר בין רעש לכוח

המנועים האיכותיים בד"כ מוציאים יותר כוח עם צינור תהודה שהוא גם משתיק את המנוע.

ci

New member
חוסר רעש

לפי דעתי כולכם טועים המנוע של הבחור בסדר גמור הוא פשוט זקוק למכשיר שמיעה

למעלה