אני לא חושב שזה בדיוק המצב
לצערינו אין עדיין חומר מקצועי ברמה, בעברית. הרבה אנשים או מתקשים עם שפות זרות או שפשוט לא רוצים לקרא. המצב הזה ביחד עם מנטליות ישראלית טיפוסית, לא קוראים !. חבר שלי אמר פעם שאנחנו עם הספר !!! יש לנו ספר אחד התנ"ך. כמה מהחברים פה בפורום קרא את המדריך של מערכת הרדיו שלו, או את המדריך שהגיע עם המנוע שלו... אנשים (בארץ) עצלנים ורוצים מיד אקשן. זה לא המצב ביתר העולם. נכון שיש יותר ARF, נכון שגם במחלקות מסורתיות יותר, היום לא מעט קונים טיסנים מוכנים. אבל ההבדל הוא שאנשים מבינים כי הם רוצים להבין. הם קוראים ומחפשים תשובות לשאלות. אלו שבעבר בנו והיום קונים לא עושים זאת מעצלות פשוט אורך החיים שלנו מאוד מגביל ואין זמן. אז זה או לקנות ולהיות פעיל או לחדול. יש גם את המצב ההפוך, פעילים שפרשו בגלל שהם לא מסוגלים להתחרות בטובים ולא מוכנים לקנות ... אין לי בעיה עם מישהוא שקנה ARF ורוצה להטיס, יופי. אבל אם רוצים להתקדם אז צריכים להבין. צריך להבין כיצד מטפלים במנוע, כיצד שומרים על הסוללות שלא ינזקו ויאריכו ימים. אני חוזר למה שאמרתי כבר לא פעם מי שיתחיל להתחרות ירצה או לא ירצה יתחיל ללמוד. זה יקרה אם מחוסר ברירה או מסקרנות. בברכה.