מנוע 50 כ"ח

shmu356

New member
מנוע 50 כ"ח

שלום לכולם, אני מחפש דגמים של מנועים של 50 כ"ח סוס בערך, לאופנוע כביש, יש הצעות?

כ"ח סוס? מה זה?

אולי התכוונת כוח פרד?(שהרי הוא שילוב של סוס וחמור) ועכשיו, תיסגר על מה שאתה מחפש: 50 סמ"ק(סנטימטר מעוקב), יעני נפח מנוע קטן? או 50 כ"ס(כוח סוס = הספק)? אחרי שנדע מה אתה מחפש, תוכל לקבל תשובה מושכלת

shmu356

New member
התכוונתי ל-50 כ"ח (כוח סוס, ההספק)

יצא לי בטעות כ"ח סוס......... לא משנה לי יותר מידי כמה סמ"ק הוא, אני מניח שהוא אמור להיות בערך בין 350 - 500 לא ?

אין דבר כזה כ"ח

זה או "כוח סוס", או כ"ס
עכשיו, לגופו של עניין, מה בדיוק אתה מחפש? מנוע עד 50 כ"ס?(מאיזו רמה? נגיד מ 20 כ"ס) או מנוע באיזור ה 50 כ"ס? לדוגמא: 54 כ"ס - GS 500 עד שנת 2002 50 כ"ס - GS 500 משנת 2002(אם איני טועה) 50 כ"ס - ER5 60 כ"ס - GPZ 40 כ"ס - DRZ400 30 כ"ס(+-) - DR350 זה ככה על קצה המזלג מה שאני זוכר

shmu356

New member
בין 43 - 50 כ"ח

אלו מעולים, אם תוכל להיזכר בעוד תרשום אותם בבקשה, ואם אתה זוכר את הנפח שלהם זה יהיה מושלם :) תודה רבה לך !

אבל תפסיק כבר עם הכ"ח. בבקשה

אין דבר כזה כ"ח(חוץ ממורם שדוחף את האופנוע כי שוב נשרף הקלאץ'
) אנא, בבקשה, במטוטא ממך, מהיום רשום כ"ס ובקשר לנפח, הGPZ הוא 500 וכנ"ל גם האיאה(ER5) בכל השאר זה רשום בסוג האופנוע (כלומר: GS500 הוא 500 סמ"ק) בקשר לדגמים נוספים, אם אני אזכר אני אכתוב

shmu356

New member
חחחח

אפילו לא שמתי לב שרשמתי כ"ח במקום כ"ס.... פדיחה :) שוב תודה, ואם תיזכר אני אשמח !

Vaderom

New member
בין 43-50 כ"ס במנוע

בשלוף - KLE - 500 סמ"ק, 44 כ"ס EN - 500 סמ"ק, 50 כ"ס זה הפשוטים והנפוצים יחסית. יש כל מיני קטנועים שמוציאים הספקים דומים - TMAX, סילבר 600, בורגמן וכד'. מה אתה צריך? מה מטרת השאלה?

shmu356

New member
אני מרכיב אופנוע כביש

ואני רוצה לוודא (בערך... לפי מספר חישובים שעשיתי) שאופנוע כביש בעל 50 כ"ס במשקל 300 קילו, יסע במהירות 120 - 130 ב-6 סל"ד

shmu356

New member
אני לא בטוח מה זה ק"ח...

אבל אני התכוונתי לכך שהמשקל של האופנוע הסופי יהיה בערך 300 קילו

Vaderom

New member
אתה מבין שאין שום קשר בין הדברים?

קודם כל, למה ואיך לעזאזל הגעת ל300 קילו? אתה הולך להעמיס עליו לבנים כדי להגיע למשקל הזה? או שאתה יוצק אותו בברזל? שנית, אין קשר (יש, אבל חלש) בין משקל האופנוע למהירות הסופית שלו. על התאוצה שלו זה ישפיע, כן, אבל המהירות הסופית לא במיוחד. גימל - מה זה 6 סל"ד? התכוונת 6 אלף סל"ד? ולמה דווקא 6? האם אתה יודע שכל מנוע מוציא את ההספק שלו בצורה אחרת, ומנוע שיש לו 50 כ"ס יכול להוציא אותם ב2000 סל"ד ויכול להוציא אותם גם ב10000 סל"ד. מה אתה רוצה בעצם? תדייק.

shmu356

New member
זו הייתה הערכה בלבד

אני לא יודע בדיוק מה המשקלים של האופנועים, אפילו המשקל של שלי אני לא בטוח, חחח, אבל אני הייתי צריך איזשהו משקל בסיסי שעליו אוכל לחשב בערך כמה כ"ס אני צריך, השתמשתי באופנוע שלי כדגם לאיך להגיע לכ"ס הנחוצים לי... וזה הלך ככה: האופנוע שלי 33 כ"ס ב-6 (וכמובן שזה אלף אבל לא חשבתי שבאמת צריך לומר את זה) סל"ד הוא במהירות 95 קמ"ש (כשזו היא המהירות שיוט ללא מאמץ של האופנוע). אני רוצה מנוע שמהירות השיוט שלו ללא מאמץ יהיה 120 (שוב זה בערך לא במדויק).

shmu356

New member
אני אשמח אם לא תגיב יותר!

אין לי כוח לאנשים עם תגובות ביקורתיות, לא רוצה לעזור, אז בבקשה אל תפריע ! יום טוב!

קותי

New member
אם ככה, אני יכול לתת לך תשובה לגבי KLE500

שחולק את אותו מנוע עם EN500 עם ER5 ואולי GPZ. ב 6 סל"ד הוא בדיוק ב- 120 קמ"ש.

shmu356

New member
מעולה !

תודה רבה זה כבר עוזר לי מאוד :) אם יש לך המלצות נוספות או אולי משהו להוסיף לשיקולים זה יהיה מעולה. תודה רבה לך !

Vaderom

New member
אתה רוצה לבנות משהו? או סתם סקרנות?

יש לך הרבה פערים בהבנה של איך העסק עובד. אם אתה רוצה לדעת - תשאל שאלות יותר ספציפיות, או לחלופין - יותר כלליות. השאלה שלך כרגע קצת חסרת הגיון. אם אתה רוצה לבנות משהו - אני ממליץ לך קודם כל לשבת ולקרוא קצת תיאוריה ולהבין מה אתה עושה.

למעלה