מנוע תריס

• פותח הנושא sigu
  • פורסם בתאריך

lab229

New member
שמעתי המלצות טובות על ג'ולי אך אין לי נסיון איתם לעומת

מנועי סומפי (וגם מותקנים אצלי בבית) ..5 שנות אחריות ובמקרה שלי הייתי זקוקה להפעיל את האחריות (גם בג'ולי אגב יש 5 שנות אחריות)

אצלי אחד המנועים התקלקל כעבור 3 שנים , התקשרנו לסומפי (וקושרנו למספר מתקינים מורשים) המנוע הוחלף .
לצערי במקור הותקנו מנועים חלשים ביחס (על ידי איש האלומיניום של הפרוייקט שכנראה ניסה לחסוך) לגודל התריס (וסוגו) ולכן (זו הטענה) המנוע התקלקל ..שידרגנו למנוע חזק יותר (הוספנו סכום קטן עבור השדרוג בלבד מאחר והמנוע היה באחריות)..
לצערי לפני שבוע גם מנוע תריס ויטרינת יציאה התקלקל (שזהו מפתח גדול הרבה יותר ותריס מן הסתם כבד יותר) , לצערי לא היה באחריות ולכן נאלצנו להחליף את המנוע בחדש בעלות מלאה
.גם פה אמר המתקין ששוב "חסכו" עלינו והתקינו מנוע חלש יחסית למה שאמורים היו להתקין...
התקין מנוע חזק יותר, (ניתן לראות על המדבקה שחזק יותר ממה שהיה).. נראה מה יעלה בגורלו של זה..
כמובן אין ערובה לכך שמנוע חזק יותר יחזיק מעמד שנים רבות יותר.. את זה נגלה עם הזמן.

בשורה התחתונה, אני ממליצה על סומפי באופן כללי וגם מנסיוני האישי שתיארתי (למרות התקלות שהיו ) אבל מצד שני חשוב לוודא שמתקינים לכם מנועים מתאימים לגודל המפתחים וסוג התריס (תריס משוך כבד יותר ממוקצף למשל)
ממליצה לנסות לברר בשירות של סומפי או עם מספר מתקינים מורשים שונים מה להתקין אצלכם.

מנועי סומפי

בוקר טוב,
אשמח לתת לך מענה מקצועי בנושא ולבצע התאמת מנוע לצרכים שלך.
תוכל לפנות אליי בדוא"ל [email protected]

מריה,
סומפי ישראל

למעלה