מנוע עובד על כלום

shreut

New member
מנוע עובד על כלום

קניתי מכונת תפירה של יוקי HZL-27Z באמאזון (אני מתחילה אז בחרתי במכונה שמתאימה למתחילות) והיום היא הגיעה..
חיברתי הכל לפי ההוראות וניסיתי לבדוק שהכל עובד... אז המנוע עושה רעש שך עובד - אבל שום דבר לא זז...

מה עושים??

בתיהבלק

New member
אני לא מכירה את המכונה הפסציפית, אבל אולי היא

מכוונת על פונקציה למילוי החוט התחתון? זה יעשה רעש אבל לא תראי את המכונה עצמה עובדת לתפירה. אמור להיות איזה משהו קטן שמסתובב שעליו את אמורה לשים את הבובין בשביל למלא אותו, אבל אולי את לא שמה לב לזה כי את מחפשת שהמכונה עצמה תפעל והיא לא?

תחפשי בספר איך ממלאים חוט תחתון ואז תוודאי שהמכונה לא מכוונת כך.

shreut

New member
בדקתי

זה לא זה...

כשאני מסובבת את הגלגלת ידנית המחט עולה ויורדת בלי בעיה.. רק עם הרגלית זה משום מה לא עובד...

בתיהבלק

New member
הצצתי על התמונה של המכונה - החלק שאני

מדברת עליו הוא למעלה מימין (מוט מתכת קטן בולט כלפי מעלה). תסיטי אותו הצידה (יש לו שני צדדים שהוא יכול להיות מכוון אליהם - שלא יהיה באמצע איפשהו ולא בצד שגורם לו להסתןבב סביב עצמו) ותראי אם אז המכונה עובדת. אם זה לא זה, יכול להיות שזה בעיה של חשמל/צורך בשנאי או משהו כזה? אבל אז לא הייתי מצפה מהמכונה להישמע שהיא עובדת...

shreut

New member
זה הדבר הראשון שבדקתי

לצערי זה גם לא זה...

וצריכת החשמל של המכונה דווקא תואמת את זו של הארץ...

שש שבע

New member
תבדקי אם יש לה פונקציה של עבודה בלי רגלית

אולי יש כפתור שמחליץ מצבים,
אני אישית לא מכירה את הדגם, אבל, חיבת להיות סיבה הגיונית לזה,
מהיכן את בארץ?

shreut

New member
אני מחולון

בעיקרון דיברתי עם חברת buy2usa שדרכם הזמנתי את המכונה באמאזון והם פשוט יגיעו לקחת את המכונה ואז או שאני אקבל מכונה חדשה או זיכוי מלא...

אחרי מחקר באינטרנט, ראיתי שאני לא הראשונה ושכנראה מדובר ברצועה שלא מחוברת טוב...

למעלה