מנוע נכבה בסרק

מנוע נכבה בסרק

יש לי מנוע ווברה 46 המנוע עשה הרבה קאטים בגלל שלא היה מספיק לחץ במיכל הדלק כי הצינוריות לא היו תפוסות טוב בהתחלה לא ידעתי את זה והגעתי למצב שנגעתי בסיכת האוויר עכשיו שגיליתי את הבעיה האמיתית יש לי בעיה חדשה המנוע נכבה בסרק בגלל זה כוונתי את השלט כך שבקרבורטור יהיה הרבה יותר פתוח במצב כאילו סרק אבל עכשיו בסרק המנוע מושך את הטיסן בלבתי קצת סליחה בבקשה עזרו לי יוסי

כמה?

כמה לפתוח? והאם אחרי שאני יפתח את הסיכה הנגדית אני יכול להחזיר את הקרבורטור למצב שהיה בהתחלה בסרק?(אם כן כמה מ"מ זה מצב סרק?)

אלעדהלר

New member
פתח ...

4\1 סיכה כל פעם תבדוק את ההשפעה המשך כך עד שתגיע לביצועים הרצויים.

Adi Berman

New member
כמה נקודות לבדיקה

1 ) בדוק באיזה פלג אתה משתמש בטח יתקנו אותי אבל לדעתי פלג עם גשר מחזיק טוב יותר סרק. 2 ) בדוק טוב את הצינוריות דלק ואת המיכל דלק להימצאות חתכים קטנים או חורים (בד´´כ משפיע על טורים גבוהים אבל יש גם אפקט מפריע לטורים נמוכים ) 3 ) מה אחוז הניטרו בדלק שלך ? לא ציינת וזה יהיה נתון חשוב אם 0 % אולי תעבור ל5 % 4 )בדוק את אזור הקרבורטור(בחיבור הקרבורטור לגוף המנוע) ואת ראש המנוע לבריחה של קומפרסיה-האים כאשר המנוע פועל יש בועות ויוצא דלק מהאזור אם זו בעיה של קומפרסיה יש למצוא את המקור לזה-לפעמים מדובר באטם בלוי שיש להחליף. 5 )ולבסוף אם לא מצאת אף בעיה ממה שצינתי לעי´ל ,פתח קליק או שניים את סיכת הטורים הנמוכים ובחן את הפעולה עכשיו ( שים לב אם המנוע נכבה בטורים נמוכים לאחר שהישתנק-בגלל שהציף את עצמו, עליך לסגור קליק או שניים בסיכת הטורים הנמוכים ! ) בברכה עדי

למעלה