מנוע מתחמם

byoyo

New member
מנוע מתחמם

נראה לי שהמנוע של הטיסן שלי מתחמם יותר מדי... המנוע הוא FX46. אם אני נותן למנוע לרוץ על הקרקע אז זה מגיע לשלב שממש לא כדאי לגעת בו או באגזוז. יש לי על האגזוז תוספת מגומי שמסיטה את הלכלוך שנפלט הצידה, האם זה משפיע ? הסיכה שלי פתוחה סיבוב אחד והמנוע נשמע לי הכי טוב ככה (גם המעבר מסרק לפול גז יפה). מה אפשר לעשות ??

נשמע כמו מנוע עני מדי...

נראה שהסיכה שלך סגורה מדי. בנוסף,יתכן שאתה משתמש בדלק ישן,או שהדלק מכיל יותר מ 5% אחוז ניטרו. נסה לשים דלק חדש 5% מאיכות טובה.

לדעתי..

הבעיה היא או בדלק... (ואז ברור שצריך לחדש את הדלק) או אולי, נסה לפתוח את הסיכה עוד 5 קליקים (לא עוד 5 סיבובים) נסה לטוס כך, ותראה אם נפתרה הבעיה.. עם לא חזור אלינו! בכבוד רב, עומרי האוזר

tnitzani

New member
תפתח את הסיכה לפחות חצי סיבוב

ותדאג להשתמש בפרופ´ מתאים

מנוע מתחמם

כל מנוע עובד בטמפ´ כאלה שאם תגע בו תקבל כוויה. הדרך היחידה לדעת אם המנוע עובד חם מדי זה עם מד טמפ´. עוד דרך לדעת היא להסתכל על ראש המנוע ועל הבוכנה ולחפש שינוי בצבע המתכת. אני לא מדבר על שמן שנשרף ו"צובע" לך את המנוע אחרי כמה זמן אלא על שינוי ממש בצבע המנוע (חפש כל מני גוונים של כחול). אם הוא עובד חם מדי אז השינוי יראה בקלות (לא נקודה מיקרוסקופית אלא שינוי על כל ראש המנוע). התוספת של הגומי (אם היא לא מעל 5ס"מ) לא צריכה להשפיע. קשה לדעת אם הוא עובד עני. תכוון את המנוע כך שהוא קצת יותר עשיר (סיכה יותר פתוחה) מהמצב בו אתה מקבל סל"ד מקסימלי.

למעלה