שרי סילבר
Active member
מנועי חיפוש - ../images/Emo91.gif מפעם לפעם עולה כאן הנושא של מנועי החיפוש, ואני מבינה שרבים עובדים עם גוגל. אני אישית עובדת בשנים האחרונות עם תוכנה שנקראת קופרניק. התוכנה סורקת בו זמנית מספר מנועי חיפוש. לטעמי החיפוש מהיר למדי וגם מפיק תוצאות לא רעות. הגירסה העכשוית (Copernic Agent 6.0) לטעמי פחות נוחה מבחינת העיצוב (המסך), אך יעילה כמקודם. מי שיכנס, יראה שהתוכנה סורקת כברירת מחדל 11 מנועי חיפוש, אך ניתן לסמן עוד מספר מנועים (נדמה לי שהמקסימום זה 15). בין מנועי החיפוש שהתוכנה סורקת: גוגל, אלטה ויסטה, יאהו ועוד רבים וטובים. כך שאני בהחלט ממליצה. כדאי רק לשים לב: אם מחפשים מושג כלשהו, במיוחד אם המדובר במספר מילים, לא לשכוח לסמן "Exact", כי אם לא, הוא מחפש גם כל מילה בנפרד, ומקבלים המון תוצאות "זבל" או "רעש רקע", בקיצור לא רלוונטי. ולמה שהועלה כאן לאחרונה, אז כן, בהחלט נתתי לתוכנה לסרוק למשל את המושג ברד"ש בצורות הכתיבה הלועזיות השונות שלו, והיו לי בהחלט כמה הפתעות מעניינות. התוכנה מהווה אצלי חלק מהאקספלורר (אני עובדת עם גירסה חדשה, שעוד לא קיימת בעברית), לא יודעת מה אצלכם. בכל אופן, למעוניינים להוריד, יש גם גירסה חינמית (אני עובדת איתה). הכתובת: www.copernic.com ../images/Emo50.gif ועבודה נעימה!