מנועי בנזין

מנועי בנזין

אשמח לקבל המלצות לגבי חברות של מנועי בנזין (חשוב שהמנוע יהיה אמין ולא רגיש לאבק וחול. רצויי גם חזק!!!) תודה אסף מצליח

!

זה סתם בשביל שהשאלה תחזור למעלה

hifly

New member
מנועי הבנזין היחידים המיובאים לארץ

באופן סדיר אלו היפנים תוצרת ZENUAH ,הם מנועים טובים. מיובאים ע"י טיסן חיפה,ולאחרונה גם גלקסיה מביא אותם. ישנם מנועים הנחשבים טובים יותר והם בעיקר דו צילידרים,תוצרת 3W אוסטריה.כמה שאני יודע מיבא אותם לפי הזמנה בחור בשם אלכס שמטיס בעין שמר.מנועי אלו גם הרבה יותר יקרים,1000$ ומעלה. ויש לך אפשרות להזמין מנועים מארצות הברית,כשהטובים הם תוצרות כמו:"בריסון" "DESERT AIRCRAFT",ועוד.אתה יכול להכנס לאינדקס אתרים באתר, ושם יש מדור של יצרני מנועים,יש שם עשרות אתרים של יצרנים,בעיקר אמריקאים. אפשרות נוספת היא "לבנות לבד" או יותר נכון להסב מנוע של מסור שרשרת למנוע של טיסן,לא יותר מידי מסובך,וגם לא יקר. אתה מוזמן לקרוא מאמר על הסבת מנועים,בדף בכניסה לאתר. בברכה אמיר

alonj

New member
יש עוד...

גם מנועי 3W גרמניים מיובאים, ולמיטב ידיעתי מדובר במנועים טובים יותר (גרמני או לא?) ההבדל היחידי הוא שהם לא מיובאים "במנות" כמו שנהוג בחנויות, אלא לפי הזמנה.

יש עוד בעיה

הבעיה שלי היא שאני מטיס בנען ושם המסלול הוא קורקר. השאלה היא איזה מנוע מכל המבחר הגדול יעמוד הכי טוב בכל החול האבק והאבנים שיש בנען. לדוגמא: לא מומלץ להטיס בנען עם מנועי ווברה מכיוון שהם ידועים כמנועים "עדינים" יותר ממנועי O.S . מנועי זנוואה יחזיקו מעמד לאורך זמן רב באבק ובאבנים?

2fly ron jerasi

New member
אני הטסתי עם המנוע בנען

אני הייתי מטיס את הסיטבריה שלי (עם מנוע בנזין) בנען ולא היו לי בעיות בכלל.

2fly ron jerasi

New member
קניית המנוע

לפני כ- 5 שנים קניתי מנוע זנואה ג´י 23 בנזין. המנוע בד"כ לא מצוי בידי החנויות , עליך להזמין אותו דרכם. אני עשיתי סקר שוק ובטיסני ראשון(גלקסיה) קיבלתי את המחיר הכי טוב , אז זה היה 1650 ש"ח. אין יותר מידי בעיות עם המנועים האלו והם ממש לא מסובכים , אתה מקבל את המנוע עם פלג מתאים שמונע רעשים למשדר. דבר חשוב אחד , אתה צריך מיכל דלק מתאים וצינוריות מתאימות , דלק (בנזין) "אוכל" סיליקון. בהצלחה.

hifly

New member
מנועי בנזין והחול

בעיקרון כל מנוע ,בנזין או טיסנים רגיל ינזק מאבק,ולא משנה הסוג. עדיף לא להטיס על חול,אבל יש אפשרות להרכיב פילטר על כניסת האויר(פילטר ספוג) וזה ימנע את כל הבעיות. אתה יכול לעשות פילטר לבד מחתיכת ספוג דק,ולקשור אותו על כניסת האויר עם אזיקון. ומידי פעם לנקות אותו,במים חמים עם שמפו רגיל!!. זאת השיטה של מנועי המכוניות שחייבות בפילטר אויר כיוון שמנועים אלו עובדים המון באבק.חשוב למצוא ספוג דק ואוירירי,כדי שלו יוריד את הספק המנוע. אמיר

jeblesh

New member
במיקרה יש לי תיפתיפה ניסיון מתחום א

היה מנועה באייזה מיתקן אים המון אבק שאסה בעיות אז סמו לו פילתר זה הוריד המון מי ההספק שלו בסוף מצעו פיתרון אני אישית לא מחונאי אבל היסבירו לי שהמנועה הזה לא אמור לישעוב אביר כמו שהו אמור להיסתובב אז מה שאסוזה סמו משאבה קתנה אים פילתר שמספקת את האביר למנועה קאיקרון אים תסימו את הפילתר מול זרימת האביר זה יגרום לאותו האפקת כמובן שזה יעלה את הדראג של הטיסן אבל זה אמור לתת ביצועים יותר טובים לפי האיקרון הזה....

3D אשר

New member
אסף מה נישמע אחי? לאיזה טיסן אתה ..

רוצה מנוע בנזין ? רייבן? עים אתה רציני יש לי בישבילך מנוע בנזין 50 סמ"ק של חברת : תרטן במחיר של 700 שקל. תכוון ותטוס! תרים טלפון יש לך את המיספר בברכה אשר

hifly

New member
אשר אני רוצה אותו..תיתקשר אלי

לפלפון הערב או מחר ונדבר 053666616 אמיר

למעלה