מנועים לתריס חשמלי....

מנועים לתריס חשמלי....

מתקין האלומינים אמר לי שהוא שם לי מנוע של ג'ולי או פלמט,מישהו מכיר את המנועים האלו? בעבור SOMMFY הוא מבקש 600 ש"ח תוספת. מה העלות של הוספת שלט רחוק לתריס? מה העלות של הוספת מחבר למניעת פריצה ששמים על המנוע?

בינא

Member
מנועים לתריס חשמלי ומנגנון למניעת פריצה

מתוצרת ג'ולי, מיוצרים בארץ לפי רישיון איטלקי. נחשבים למנועים סבירים שאין איתם בעיות 0אם לא משחקים איתם ילדים בהעלאה והורדה אין-סופיים עד כדי חימום המנועים. עלות זוג נועלים אמור להיות כ-100 ש"ח לפני מע"מ (צריך זוג לכל תריס). שלט רחוק לכל תריס? לא שמעתי על מישהו שעשה דבר כזה חוץ מאיזה מהנדס מכונות "משוגע" על גדג'טים. הרעיון של שלט רחוק הוא שיהיה לכל התריסים, כדי שביציאה מהבית סוגרים את כולם בלחיצת כפתור בלי לרוץ בכל הבית ואותו דבר כשמגיעים הביתה, אבל כל תריס נפתח ונסגר עצמאית עם מפסק משלו.

מנועי ג'ולי או פלמט נחשבים מנועים טובים או...

שכדאי לשדרג לסומפי. הבנתי גם שעלות השידרוג "שהשודד" רוצה היא בגובה של מנוע וגם לגבי הנועלים. רוצה רק לציין שהתריס הוא גדול בערך 2.50 * 3.50 בקשר לשלט,זה מותרות,אני לא חושב שזה שגעון,זה פשוט קל יותר כשלא צריך לקום מהספה(אבל זו רק דעתי).

בינא

Member
לא כדאי לשדרג. הפתח שלך בגודל רגיל

חבל על הכסף, גם של השלט...אלא אם כן התחביב העיקרי שלך הוא לשבת על הספה ולהרים/להוריד את התריס. מרימים פעם ביום ומורידים פעם ביום כשהולכים לישון....בשביל זה לא צריך שלט. השלט טוב לסגירה של כל התריסים בבית "במכה" אחת. זה יתרונו היחידי. לא מקובל לבצע שלט לכל תריס...איפה תשים אותם? במתקן תליה לשלטים? תמספר אותם כמו שממספרים מפתחות בארון של סדרן הרכב בקיבוץ או מפעל...? אל תשכח להוסיף עלות לארון כזה...

guyhela

New member
בשלטי סומפי יש מספר ערוצים

כל ערוץ יכול להיות עבור תריס ספציפי או למשל "כל התריסים במטבח" או "כל התריסים בבית". ואת זה קובע המשמש. כלומר שלט רחוק אחד , מקסימום שניים, יכול להספיק לכל הבית.

למעלה